Youwe is het meest innoverende internetbureau van Nederland

Een recap van de Nederlandse Innovatie Prijs 2018 uitreiking

Enkele weken geleden kreeg Youwe het bericht dat wij waren genomineerd voor de Nederlandse Innovatie Prijs 2018 van de AVROTROS. Daarmee waren wij ontzettend blij en nu vond gisteren de prijsuitreiking plaats in het Kurhaus te Scheveningen.

Naast Youwe waren ook KPN en Machinefabriek Boessenkool B.V. genomineerd voor de hoofdprijs en Machinefabriek Boessenkool B.V. is er van door gegaan met de hoofdprijs, gefeliciteerd. Natuurlijk vinden wij het bij Youwe jammer dat wij niet gewonnen hebben, maar toch is het een hele eer voor Youwe om alleen al genomineerd te zijn. En één ding wat wij zeker in onze zak kunnen steken is dat Youwe wel het meest innoverende internetbureau van Nederland is. En daar zijn wij dan ook mega trots op! Een deel van het Youwe team was dan ook aanwezig in het Kurhaus en het andere deel zat thuis aan de buis gekluisterd, want de uitreiking werd ook live op NPO 1 uitgezonden als onderdeel van het programma De Wereld van Morgen dat werd gepresenteerd door Jort Kelder.

Eerder vertelde Youwe’s CEO Rob Wiek: “De nominatie betekent heel veel voor ons. In onze wereld van digital commerce zie je echte innovatie namelijk vaak aan de voorkant niet eens heel duidelijk. Maar door het slim inzetten van machine learning en slimme algoritmes helpen wij onze klanten om hun processen te optimaliseren, hun bevoorrading optimaal te plannen op basis van op data gebaseerde voorspellingen en tevens aanbevelingen te laten zien gebaseerd op koopgedrag.” En gisteren voegde Founder van Youwe, Rogier Hosman daar tijdens de award show nog aan toe: “Wij hadden niet verwacht om genomineerd te zijn voor deze prijs, maar daarom is het des te leuker om hier nu te staan en een heel groot compliment voor onze mensen die er voor hebben gezorgd dat wij hier mogen staan.”

Het was een hele inspirerende avond in Scheveningen, waar astronaut André Kuipers de prijs uitreikte en de meest innoverende ontwikkelingen ter wereld werden gepresenteerd. Zo zagen wij: boeren die voortaan het land bewerken vanuit een vliegtuig, een huis dat met de bewoners meedenkt, gekweekt vlees, robots die socialiseren met kinderen met autisme, slimme steden waar alles in de gaten wordt gehouden en hierop wordt ingespeeld, bruggen die zijn geprint door een 3D-printer, bezorg drones en zelfrijdende auto’s, de wereld gaat er in de toekomst in ieder geval heel anders uitzien.

Om genomineerd te zijn geweest voor de Innovatie Prijs geeft Youwe een extra boost, want wij zijn zeker nog niet klaar met het innoveren in de digitale wereld. Zoals altijd luidt ons motto: Stay Ahead, Go Beyond. Voor nu mogen wij ons in ieder geval wel het meest innoverende internetbureau van Nederland noemen en wie weet winnen wij de prijs volgend jaar wel.

WHITEPAPER – MARKETING AUTOMATION

Krijg antwoord op de volgende vragen

Whitepaper Marketing Automation
  • Wat is marketing automation?
  • En wat niet?
  • Wat schiet ik ermee op?
  • In vier stappen naar een weloverwogen aankoop
  • Marketing automation quickscan
  • Inclusief 3 praktijkvoorbeelden
  • Succesvolle customer journeys van FinancialLease.nl en Wijnvoordeel.nl