WEBINAR SEO VOOR MAGENTO WEBSHOPS

HOOFDONDERWERP

Zoekmachine Optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is een manier om bezoekers naar je website te krijgen. Je kan nog zo’n prachtige Magento webshop online hebben staan maar je krijgt er niet automatisch verkopen door.

Je moet zorgen dat bezoekers naar jouw Magento shop komen door middel van zoekmachine optimalisatie. Hoe je dat precies doet gaan we je uitleggen in dit webinar. SEO specifiek gericht op Magento webshops.

Highlights van de webinar

1. Wees relevant met effectieve content

Content is ontzettend belangrijk voor Google. De zoekmachine wil zijn gebruikers zo goed mogelijk van dienst zijn met zo relevant mogelijke resultaten. Content is daarom dé manier om beter te gaan scoren in de zoekresultaten. Richtlijnen over goede content zullen in de webinar uitgebreid aan de orde komen.

2. Verhoog je click-trough-rate & daarmee je afzet

Een belangrijk punt is hoe er wordt omgegaan met paginatitels, beschrijvingen en headers. Dit is belangrijk voor Google maar ook voor de bezoekers. Ook ratings, rich snippets en meta data zijn belangrijk. Het zorgt ervoor dat Google de pagina’s beter kan scannen en voor bezoekers is de pagina goed leesbaar. Val op in Google om zo een hogere CTR te krijgen.

3. Zorg voor een top 3 positie in de Google zoekmachine

Bovenstaande punten komen uitgebreid aan bod tijdens de webinar. Daarnaast zullen nog andere punten zoals het schrijven van een blog besproken worden. Door al deze punten toe te passen op je Magento shop vergroot je de kans op een top 3 positie in de zoekresultaten van Google. Mis dus niks tijdens dit webinar.

Details

Type: Live wbinar

Duur: 50 minuten

Interessant? Bekijk hier praktijkvoorbeelden:

Itsme Site