WEBINAR DRUPAL 8

HOOFDONDERWERP

Een van ‘s werelds marktleiders in open source CMS heeft een nieuwe versie gelanceerd. Drupal 8 doet zijn lang verwachte intreden.

Drupal 8 is de meest recente, beste release van ‘s werelds meest gebruikte CMS. Het systeem bevat meer dan 200 nieuwe features. Tijdens de webinar kun je kennis maken met een aantal van deze features.

Highlights van de webinar

1. Responsive themes

Drupal 8 is volledig responsive en out of the box. Geen ingewikkelde trajecten maar content die zich aanpast aan de juiste formaten en zo gelijk geschikt is voor desktop, tablet en mobile. Een mobiele pagina is zo sneller geladen, omdat bijvoorbeeld een afbeelding is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons. 

2. Views in core

Met Drupal 8 kun je allerlei informatie gemakkelijk ordenen. Je kunt lijstjes maken voor pagina’s, kalenders of fotogalerijen. Wil je lijstjes ordenen op thema, doelgroep of redacteur? In Drupal 8 kan dit zonder te programmeren.

3. Overstappen of niet?

Vaak krijgen wij de vraag of het niet slim is om die nieuwe website al met Drupal 8 te bouwen. Vaak wordt dit gevraagd vanuit het oogpunt van langere ondersteuning en daarmee kostenbesparing, maar is dat ook wel echt een kostenbesparing? Tijdens de webinar geven we antwoord op de vraag wanneer het voor jouw situatie zinvol is om over te stappen op Drupal 8. 

Details

Type: Live webinar

Duur: 50 minuten

Interessant? Bekijk hier praktijkvoorbeelden:

Bosch Dremel
GustoMSC
De Amazones