WEBINAR DRUPAL 8

Diverse data en tijdstippen beschikbaar

OVER DRUPAL 8 WEBINAR

HOOFDONDERWERP

Een van ‘s werelds marktleiders in open source CMS heeft een nieuwe versie gelanceerd. Drupal 8 doet zijn lang verwachte intreden.

Drupal 8 is de meest recente, beste release van ‘s werelds meest gebruikte CMS. Het systeem bevat meer dan 200 nieuwe features. Tijdens de webinar kun je kennis maken met een aantal van deze features.

Highlights van de webinar

1. Responsive themes

Drupal 8 is volledig responsive en out of the box. Geen ingewikkelde trajecten maar content die zich aanpast aan de juiste formaten en zo gelijk geschikt is voor desktop, tablet en mobile. Een mobiele pagina is zo sneller geladen, omdat bijvoorbeeld een afbeelding is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons. 

2. Views in core

Met Drupal 8 kun je allerlei informatie gemakkelijk ordenen. Je kunt lijstjes maken voor pagina’s, kalenders of fotogalerijen. Wil je lijstjes ordenen op thema, doelgroep of redacteur? In Drupal 8 kan dit zonder te programmeren.

3. Overstappen of niet?

Vaak krijgen wij de vraag of het niet slim is om die nieuwe website al met Drupal 8 te bouwen. Vaak wordt dit gevraagd vanuit het oogpunt van langere ondersteuning en daarmee kostenbesparing, maar is dat ook wel echt een kostenbesparing? Tijdens de webinar geven we antwoord op de vraag wanneer het voor jouw situatie zinvol is om over te stappen op Drupal 8. 

Ervaren spreker

Vragen? Wij hebben de antwoorden. Test het!

Actuele topics

Blijf up-to-date over het laatste nieuws

Genereer ideeën

Doe ideeën op voor je eigen organisatie

Informatiepakket

Krijg de presentatie nagestuurd en lees alles nog eens na

Meld je aan

en ervaar of Drupal 8 iets voor jou is.

PROGRAMMA

AANVANG GO2WEBINAR

Is Drupal 8 gebruiksklaar?


What's new?


Bij het vertrouwde blijven of vernieuwen

Tijdens de webinar geven we antwoord op de vraag wanneer het voor jouw situatie zinvol is om over te stappen op Drupal 8. 

Het debuut van Drupal 8 bij Youwe


Einde webinar

Er is voldoende gelegenheid voor vragen, opmerkingen en suggesties.

Registreer je deelname aan de webinar Drupal 8 vandaag nog!

Registratie: