Webinar over Magento 2

Hoge conversie en meer tevreden en loyale klanten

Magento 2: Hét nieuwe wapen voor e-commerce en marketing managers

Het tijdperk van de Digitale Transformatie is nu. Consumenten worden steeds beter in staat gesteld online aankopen te doen via laptops, tablets, smartphones, horloges, ringen en andere ‘wearables’. Dit betekent het einde van de traditionele portemonnee, en een kans voor organisaties met een uitstekend werkend e-commerce platform. Magento 2 zorgt ervoor dat jij de kansen pakt van de ‘digitale transformatie’.

Goed – Beter – Best. Magento 2 draait 20% sneller dan haar voorganger, heeft een vereenvoudigd dashboard en betere modules beschikbaar. Het biedt de mogelijkheid nog makkelijker (veiligheids)updates te installeren zodat jij jouw klanten de benodigde veiligheid van het online betalen kunt bieden.

Een optimale user experience komt tot stand door een volledig responsive webdesign. Magento 2 is toegankelijk voor alle soorten devices; van computers tot tablets en mobiele telefoons. Dit zal leiden tot een hogere conversie van jouw webshop en meer tevreden en loyale klanten.

Webinar Magento 2: In 30 minuten up-to-date over

  • nieuwe ontwikkelingen in het e-commerce landschap
  • e-commerce trends en prioriteiten in 2017
  • wat Magento kan betekenen voor jouw e-commerce doelstellingen
  • 5 belangrijkste verbeteringen in Magento 2
  • hoe een upgrade naar Magento 2 werkt

But there is more

Voor meer informatie lees hier het whitepaper ‘Magento 2: Nu overstappen of wachten?’. Of vraag hier een live-demo aan en ervaar wat Magento 2 voor jouw organisatie kan betekenen.

Details

On demand webinar

Duur
30 minuten

Doelgroep
e-commerce managers &
marketing managers

Magento in de praktijk. Bekijk hier onze cases

PostNL
Horticoop
Motorpartner