WEBINAR MAGENTO B2B SUITE + ERP CONNECTOR

HOOFDONDERWERP

Magento biedt voor de B2B markt oplossingen en uitdagingen. Een uiteenzetting van voor,- en nadelen en de implementatie.

Wereldwijd is 1 op de 4 webshops op Magento ontwikkeld. Het robuuste applicatie framework, uitstekende integratie mogelijkheden en de rijke set aan marketingtools maakt Magento dé tool voor eCommerce managers. Zie hoe Magento werkt en bekijk de demo in onze webinar.

Highlights van de webinar

1.Magento Suite in een B2B context

In de B2B markt lijkt een Magento platform lastig te implementeren. Het voornamelijk voor de B2C markt ontworpen platform is wel degelijk te implementeren en met een ERP platform te combineren.

2.Het implementatieproces in zijn werk

De Magento B2B suite installeren en combineren met het ERP systeem. Hoe dat in zijn werk gaat, wat erbij komt kijken en hoe lang het duurt. Dit alles komt aan bod en de aanpak wordt van A tot Z doorgelicht.

3.De randvoorwaarden

Het combineren van een Magento webshop is geen eenvoudige klus. Voordat een implementatie mogelijk is moet er aan een aantal voorwaarden voldaan worden. Deze randvoorwaarden worden behandeld en de beperkingen worden uitgelicht.

Details

Type: Live webinar

Duur: 50 minuten