Webinar Artificial Intelligence in de praktijk

Hoe jij met dynamische prijzen jouw omzet verhoogd

Artificial Intelligence is een term die je steeds meer hoort in de zakenwereld. Zo biedt Artificial Intelligence een hoop oplossingen waar ook jouw organisatie van kan profiteren. Aan de hand van jouw data kan namelijk een hoop voorspeld worden en hiermee kan jij bijvoorbeeld meer winst behalen, meer klanten werven of retouren verminderen.

Dynamic Pricing

Een populaire Artificial Intelligence oplossing is Dynamic Pricing. Met Dynamic Pricing kan jouw organisatie de omzet verhogen. En daarnaast ook nog eens een hogere winstmarge en klantloyaliteit realiseren. Grote organisaties zoals Amazon, Alibaba Group, Facebook, Microsoft, Twitter en YouTube maken al gebruik van Dynamic Pricing en met succes. Maar hoe werkt dat dan? Dynamic pricing is een Artificial Intelligence model die de beste prijs berekend voor jouw producten aan de hand van jouw data.

Hoe dit in de praktijk werkt? Daar kom je achter tijdens de webinar Dynamic Pricing. Wij zullen je alles vertellen over dit onderwerp en over hoe jouw organisatie zich klaarmaakt voor Dynamic Pricing om dit vervolgens toe te passen. Aan de hand van een voorbeeldcase van Amazon wordt uitgelegd hoe Dynamic Pricing werkt en ook zal uitgelegd worden hoe jouw organisatie hier gebruik van kan maken.

Bekijk hier de replay van de webinar Artificial Intelligence

Wil jij alles weten over wat Artificial Intelligence voor jouw organisatie kan betekenen? En hoe jij met de AI-oplossing Dynamic Pricing een hogere winstmarge realiseert? De webinar is inmiddels al afgelopen, wel is het mogelijk om de replay te bekijken.

Programma

De webinar is op dinsdag 29 januari van 10:00 t/m 11:00 uur en zal het volgende programma bevatten:

  • Intro Artificial Intelligence
  • Case voorbeeld Amazon
  • Wat is Dynamic Pricing?
  • Hoe maak jij gebruik van Dynamic Pricing en wat kan het betekenen voor jouw organisatie?
  • Q&A, stel jouw vragen aan onze expert

Over de spreker

Arian Oosthoek is mede- oprichter van E-Tail Genius. Arian houdt zich dagelijks bezig met het vinden van interessante AI-toepassingen voor retailers en wholesalers. Hij zal dieper ingaan op de verschillende toepassingen en key learnings.”

Arian Oosthoek
Co Founder bij E-tail Genius

Meld je aan voor de webinar:

Wil jij alles weten over wat Artificial Intelligence voor jouw organisatie kan betekenen? En hoe jij met de AI-oplossing Dynamic Pricing een hogere winstmarge realiseert? Bekijk dan de webinar op 29 januari 2019 om 10:00.

Banner AI