Ben jij die zelfstandige eCommerce UX/UI Designer?

Je bent een expert op het gebied van eCommerce UX-strategieën, -onderzoeken en -ontwerpen. Het is niet alleen je werk, maar een passie waarin je jezelf continu blijft ontwikkelen en uitdagen. Je hebt een ondernemend karakter en weet altijd een slimme manier te vinden om van A naar B te komen.

Samen met onze opdrachtgevers ga je met ons Creative team in Rotterdam aan de slag om ‘kick-ass’ concepten te ontwikkelen via creatieve sessies, interviews, onderzoeken, (user-) testen, functional design document & design documentatie schrijven en wireframe ontwerpen. Je weet snel de business van onze klanten te doorgronden en kan je gemakkelijk in verschillende organisaties bewegen. Je gaat actief ons klantportfolio ontwikkelen op UX gebied. Hierin neem jij het initiatief en ben je een motivator voor je team. Je zorgt ervoor dat de door jou (of jouw team) opgezette UX oplossingen naadloos aansluiten op de online concepten/strategieën die je samen met onze klanten bedenkt.

Never give up!

Wij zijn niet kapot te krijgen! Vloeken mag, als je jezelf maar herpakt. Soms lukt het pas de derde of vierde keer, maar de “YES!!” erna voelt zó goed!

Groei

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo gebruiken wij het complete Atlassian pakket om te borgen dat teams efficiënter werken en we elke dag van elkaar leren.

Verantwoordelijkheid

Wij sturen niet op proces, maar op resultaat. En met jouw get-it-done attitude weten we zeker dat jij het fikst!

Business & Clients

Om online specialist te zijn moet je alles van onze klant-business weten. Bij Youwe bedienen wij mooie namen in zowel eBusiness als eCommerce.

YOU

 • Je hebt passie en ervaring met UX-ontwerpen voor e-commerce websites;
 • Je hebt ervaring met UX onderzoeken, interviewen, testen en wireframe ontwerpen;
 • Je hebt kennis over personas, user journeys en empathy mapping;
 • Je bent resultaat gedreven en zet je in om de door jou opgestelde (UX) KPI’s voor klanten te behalen;
 • Je hebt ervaring met (Bohemian Coding) Sketch, InVision en HTML/CSS;
 • Je bent up-to-date met de laatste UX design trends;
 • Daarbij voel je als een vis in het water in een Engelstalig team!

WE

 • Bij ons krijg je volop kansen om je te ontwikkelen binnen de grootste e-commerce organisatie Nederland een omgeving waarin je samenwerkt met ambitieuze mensen zoals jijzelf;
 • We geven je de mogelijkheid om voor bekende (vaak internationale) opdrachtgevers te werken als Spinnin’ Records, Intratuin, Staples, PostNL etc.;
 • Bij ons zal je klanten adviseren over de UX (on)mogelijkheden via onderzoeken;
 • Wij maken jou eindverantwoordelijk voor 100% klanttevredenheid!

Isaac de Cuba
Software Developer 

“De developers bij Youwe houden zich niet alleen bezig met het schrijven van PHP code, maar ook met het kruipen onder de voetbaltafel.

Twee jaar geleden was ik opzoek naar stagebedrijf voor mijn derdejaars stage. Ik was niet alleen opzoek naar een stagebedrijf waar ik mijn stageopdracht kon uitvoeren, maar naar een team die mij de mogelijkheid kon geven om door te groeien. Youwe was de juiste match. Met veel plezier heb ik het Magento team gedurende 6 maanden als junior software developer versterkt. Bij Youwe werken mensen met verschillende culturen, leeftijden en achtergronden, maar we vormen samen You en We. Omdat “Me” niet zonder “You” en “We” kan, maak ik nog steeds deel uit van het Youwe team.”

Neem vandaag nog contact met Sherina op.

GO, GO, GROW!