Ben jij die zelfstandige eCommerce UX/UI Designer?

Je bent een expert op het gebied van eCommerce UX-strategieën, -onderzoeken en -ontwerpen. Het is niet alleen je werk, maar een passie waarin je jezelf continu blijft ontwikkelen en uitdagen. Je hebt een ondernemend karakter en weet altijd een slimme manier te vinden om van A naar B te komen.

Samen met onze opdrachtgevers ga je met ons Creative team in Rotterdam aan de slag om ‘kick-ass’ concepten te ontwikkelen via creatieve sessies, interviews, onderzoeken, (user-) testen, functional design document & design documentatie schrijven en wireframe ontwerpen. Je weet snel de business van onze klanten te doorgronden en kan je gemakkelijk in verschillende organisaties bewegen. Je gaat actief ons klantportfolio ontwikkelen op UX gebied. Hierin neem jij het initiatief en ben je een motivator voor je team. Je zorgt ervoor dat de door jou (of jouw team) opgezette UX oplossingen naadloos aansluiten op de online concepten/strategieën die je samen met onze klanten bedenkt.

Never give up!

Wij zijn niet kapot te krijgen! Vloeken mag, als je jezelf maar herpakt. Soms lukt het pas de derde of vierde keer, maar de “YES!!” erna voelt zó goed!

Groei

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo gebruiken wij het complete Atlassian pakket om te borgen dat teams efficiënter werken en we elke dag van elkaar leren.

Verantwoordelijkheid

Wij sturen niet op proces, maar op resultaat. En met jouw get-it-done attitude weten we zeker dat jij het fikst!

Business & Clients

Om online specialist te zijn moet je alles van onze klant-business weten. Bij Youwe bedienen wij mooie namen in zowel eBusiness als eCommerce.

YOU

 • Je hebt passie en ervaring met UX-ontwerpen voor e-commerce websites;
 • Je hebt ervaring met UX onderzoeken, interviewen, testen en wireframe ontwerpen;
 • Je hebt kennis over personas, user journeys en empathy mapping;
 • Je bent resultaat gedreven en zet je in om de door jou opgestelde (UX) KPI’s voor klanten te behalen;
 • Je hebt ervaring met (Bohemian Coding) Sketch, InVision en HTML/CSS;
 • Je bent up-to-date met de laatste UX design trends;
 • Daarbij voel je als een vis in het water in een Engelstalig team!

WE

 • Bij ons krijg je volop kansen om je te ontwikkelen binnen de grootste e-commerce organisatie Nederland een omgeving waarin je samenwerkt met ambitieuze mensen zoals jijzelf;
 • We geven je de mogelijkheid om voor bekende (vaak internationale) opdrachtgevers te werken als Spinnin’ Records, Intratuin, Staples, PostNL etc.;
 • Bij ons zal je klanten adviseren over de UX (on)mogelijkheden via onderzoeken;
 • Wij maken jou eindverantwoordelijk voor 100% klanttevredenheid!
Bob Muller

Bob Muller
Visual Designer

“Youwe is en blijft volop in beweging. Het is leuk om vanuit mijn functie als Visual Designer mee te kunnen denken in het bedrijf. Het gaat bij Youwe niet altijd om het papiertje, maar om de wil! Luisteren naar een ander en je eigen mening geven. Bij Youwe krijg je genoeg kans om jezelf veel aan te leren en om je kwaliteiten te kunnen toepassen in grote projecten. Dit geeft je een gevoel dat je een prestatie hebt neergezet. Het UX team is niet groot, maar de ambitie is er wel om projecten grootser aan te pakken. Van onderzoek tot hoge kwalitatieve designs en van banners tot systemen met miljoenen producten.”

Neem vandaag nog contact met Sherina op.

GO, GO, GROW!