Relevantie voor 50+. Dat is wat telt voor Omroep Max. Dat betekent ook dat je op passende wijze moet communiceren. Rekening houdend met ‘alle’ ouderen.

Over Omroep MAX

Omroep MAX laat de vijftigplussers zien zoals ze zijn: actief, betrokken bij hun omgeving en onderdeel van de moderne samenleving. Hiermee geven zij een duidelijk signaal af: naar de samenleving dat ouderen meetellen en naar de vijftigplussers zelf dat zij die positie in stand moeten houden.

De denk- en leefwereld van ouderen vormt het vertrekpunt voor de producties van MAX. De onafhankelijke positie van politiek en geloof, productie van eigentijdse programma’s en de manier waarop zij vijftigplussers aan weten te spreken maakt hen onderscheidend.

Omroep MAX

MEER WETEN OVER TYPO3?

De doelgroep centraal

Relevantie voor 50+. Dat is wat telt voor Omroep Max. Dat betekent ook dat je op passende wijze moet communiceren. Rekening houdend met ‘alle’ ouderen. Visuele beperkingen komen onder deze doelgroep vaker voor. Met behulp van de webrichtlijnen wil Max de boodschap duidelijk overbrengen. Begrijpelijk voor iedereen.

Heus niet makkelijk. De werkprocessen van de redactie moeten worden aangescherpt om voortaan volgens de webrichtlijnen te publiceren. En laat een televisiezender nu veel content in videomateriaal verpakt hebben. De vele technische mogelijkheden vormen een spanningsveld met de ouderen. De doelgroep centraal is een must.

Omroep MAX
Omroep MAX

Oplossing

Alle TYPO3 websites webrichtlijnen proof. Op die manier geeft Omroep MAX invulling aan het mission statement, namelijk relevant zijn voor de doelgroep.

Een waardevolle voorleesfunctie en uitstekend leesbare online teksten. Youwe is erin geslaagd een moderne website neer te zetten, toegankelijk voor iedereen. Bezoekers van omroep Max hebben hier dagelijks profijt van. En dat zien we terug in de waarderingen van de website.

De redactie zet nu sneller websites online, de overall redactietijd gaat omlaag en alle video en radio content kan in één systeem worden klaargestoomd. Bovendien hebben we de redactie blij gemaakt: het publiceren van video en informatie is nu veel minder tijdrovend door een slimme integratie van systemen.

INTERNATIONAAL TYPO3 HANDELSPLATFORM GEINTEGREERD MET DE BACK-OFFICE

Integratie en validatie

  • Afgestemd op doelgroep
  • Kan piekbelasting aan
  • Video en radio integratie
  • Webrichtlijnen niveau 3
  • Automatische validatie webrichtlijnen
  • Training redactie
Omroep MAX

Alle programma data automatisch online, dat scheelt.”

– Omroep MAX

ThiemeMeulenhoff
Heel Holland Bakt
Groei en Bloei