De gemeente Hollands Kroon is een gemeente in de provincie Noord-Holland. De uitdaging van de gemeente is om alle medewerkers te motiveren om te investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Over Hollands Kroon

De gemeente Hollands Kroon is een gemeente in de provincie Noord-Holland. 22 dorpskernen die voor een groot deel in de oude Zuiderzee liggen. De gemeente is ontstaan op 1 januari 2012 bij de fusie van de gemeenten WieringenWieringermeerAnna Paulowna en Niedorp.

Hollands Kroon

MEER WETEN OVER TYPO3?

Ontwikkeling en groei staan centraal

Ontwikkeling en groei van het personeel staat centraal waardoor TYPO3 CMS hier uitermate geschikt is. De uitdaging van de gemeente is om alle medewerkers te motiveren om te investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling. Hollands Kroon gelooft sterk dat de dienstverlening naar de samenleving verbetert wanneer de organisatie blijft investeren in de ontwikkeling van haar mensen. Door het personeel zelf te laten beschikken over een persoonlijk opleidingsbudget wil de gemeente de bewustwording en omzetting naar handelen vergroten.

Concreet vroeg Hollands Kroon een webapplicatie te ontwikkelen met persoonlijk cursusaanbod. Kunnen inschrijven en afrekenen met virtuele Kroonpunten. De gemeente moet in de beheeromgeving zelf het cursusaanbod, de inschrijvingen, het virtuele saldo en de deelnemers eenvoudig zonder veel handelingen kunnen beheren.

Hollands Kroon
Hollands Kroon

Een goede positie op de arbeidsmarkt

Duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Door het inspireren en ontwikkelen van talent creëren de medewerkers van de Gemeente Hollands Kroon een goede positie op de arbeidsmarkt, zowel binnen als buiten de organisatie. De gemeente wil haar medewerkers graag motiveren, ontwikkelen en faciliteren om beter te worden. Het is nu heel zichtbaar voor iedereen dat zij de mogelijkheid hebben om zichzelf te verbeteren. Opleidingen worden nu gemakkelijker gevonden. Meer mensen schrijven zich in en dit helpt Hollands Kroon in haar positie als ‘uitstekende werkgever’.

DUURZAME INZETBAARHEID VAN DE MEDEWERKERS

Eenvoudig en helder

  • TYPO3 CMS maakt redactie eenvoudig
  • Cursus registratie
  • Cursus administratie module
  • Virtueel betaalmiddel (Kroonpunten)
  • Import/Export module
  • Heldere zoek en presentatiestructuur
  • Rapportages cursusdeelname medewerkers
Hollands Kroon

“Alle processen geautomatiseerd verwerken, dat scheelt tijd!”

– Hollands Kroon

ThiemeMeulenhoff
Heel Holland Bakt
Groei en Bloei