TYPO3 Specialist

TYPO3 biedt meerdere oplossingen. Onze specialisten adviseren je graag de juiste oplossingen voor jouw situatie.

We maken het je steeds gemakkelijker. De oplossingen met TYPO3 zijn laagdrempelig, robuust en intuïtief. TYPO3 is toepasbaar voor vele weboplossingen. Variërend van complexe websites met meertaligheid of meerdere subsites binnen een installatie of complete interactieve portals met koppelingen naar achterliggende systemen.

Gooise meren Typo3 responsive

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Oplossingen voor enterprises, overheid en non-profit. Design en techniek hand in hand voor corporate websites, toptakensites en communities.

 • Gebruiksvriendelijk
 • Multi-device
 • In-page editing
 • Rich content
 • Volledig open architectuur
 • Schaalbaar en uitbreidbaar

TYPO3 MOGELIJKHEDEN

Gebruiksvriendelijk

Of je nu een eenvoudige tekst plaatst of een volledig opgemaakte pagina met multimedia elementen. De logische interface helpt de redacteur dankzij de eenvoud van de interface.

Multi-device

Met TYPO3 kan je vanaf elk apparaat content editen en publiceren. Zo zit je niet meer vast aan één device.

In-page editing

Direct bijsnijden van afbeeldingen of het previewen van video’s. TYPO3 maakt het mogelijk om meteen te ervaren wat je bezoekers zullen zien.

Rich content

TYPO3 biedt de mogelijkheid om niet alleen tekst te publiceren, maar ook video en beeld.

Open architectuur

Met TYPO3 kies je voor een uitermate open structuur, waarmee content verrijkt kan worden door gebruik te maken van verschillende open standaarden.

Schaalbaar en uitbreidbaar

Door de handige opbouw van TYPO3 bepaal je zelf hoe groot, of hoe klein, je website wordt. Een kleine site is mogelijk, maar TYPO3 kan ook met gemak duizenden pagina’s aan.

ONZE ERVARING

Met ruim enkele tientallen jaren ervaring, ruim 110+ medewerkers en 4 vestigingen zijn wij een van de meest toonaangevende TYPO3 leveranciers in Nederland.

Youwe ontwikkelt al sinds 2000 websites en heeft reeds 13 jaar aan TYPO3 kennis in huis. Als TYPO3 Gold Member realiseren we al sinds het begin realiseren we (complexe) digitale oplossingen.

We zijn overtuigd van de kracht van teamwork, waarbij ieder vanuit zijn eigen expertise bijdraagt aan het eindresultaat, full-service, van strategie en concept tot aan realisatie en conversie.

Net zoveel aandacht voor de laatste 1% als de eerste 99%, daarom geven we na oplevering training aan contentredacteuren voor juist gebruik TYPO3 en SEO richtlijnen.

CMS Development - 15 jaar ervaring
TYPO3 Development - 13 jaar ervaring
Design - 10 jaar ervaring
Marketing - 9 jaar ervaring
TYPO3 Gold Member

ONZE KLANTEN

Al 15 jaar werkt Youwe samen met organisaties die eBusiness als mission-critical zien. Met 110 collega’s de poten in de klei, voor nationale en internationale opdrachtgevers.

SDU
Post NL
SNS Bank
Spinnin records
Ziggo
Five4u
 • “Gedreven door resultaten. 100% digitalisering geeft een echt inzicht in de resultaten.”

  ods youwe
  ODS KLÖCKNER & CO
 • “Multichannel, volledig geautomatiseerd en een laadtijd van minder dan 1 seconde. We hebben de omslag gemaakt naar een online organisatie. ”

  POSTNL Youwe
  PostNL
 • “Youwe heeft een Magento maatwerk oplossing gemaakt, naadloos gekoppeld aan geavanceerde back-end systemen.”

  Zeker Me Youwe
  Nick van der Meij
  Founder - ZEKER.ME

RECENTE PROJECTEN

ThiemeMeulenhoff
Heel Holland Bakt
Groei en Bloei
Gemeente Tholen
VARA
Van Abbemuseum

TYPO3 is een open source content management systeem, geschikt voor web- en intranet doeleinden. TYPO3 is populair vanwege de flexibiliteit, veelzijdigheid en kant en klare interfaces, functies en modules. 

MEER OVER TYPO3 

Youwe deelt graag haar kennis over specifiek inhoudelijke vraagstukken in & rondom TYPO3.

Contact met Typo3 expert?

Samen maken we succes.