Digitale Dienstverlening voor Gemeenten

Voldoen aan de verwachtingen van burgers, wachttijden verkorten, direct antwoorden verschaffen, allemaal belangrijke aspecten van de digitale dienstverlening van gemeenten. Youwe heeft de kennis en ervaring om de digitale dienstverlening te optimaliseren en perfectioneren.

Gooise meren Typo3 responsive

De voordelen van TYPO3 Gemeentesuite:

-Laagdrempelig contentbeheer
-Voldoet aan de wettelijke bepalingen als Webrichtlijnen, publicaties van Bekendmakingen en dergelijke
– Toptaken methode centraal
– Betrouwbare out-of-the-box oplossingen
– Lid TYPO3gem Gebruikersvereniging
– Compleet dankzij Partner oplossingen

DE VOORDELEN VAN TYPO3 GEMEENTESUITE

Laagdrempelig contentbeheer

Op het gebied van contentbeheer zit de TYPO3 Gemeentesuite boordevol functionaliteit, zoals linkcontrole, workflow, versiebeheer, mediamanagement, integratie met sociale media en tijdgecontroleerd publiceren. En met onze Webrichtlijnen controle tool, toetst u de toegankelijkheid direct. Echt prettig en laagdrempelig!

Akkoord op alle Webrichtlijnen

De Webrichtlijnen zijn een set aan afspraken die vanaf 2015 verplicht zijn voor elke gemeentelijke website. Youwe participeert actief in de besluitvorming rondom de Webrichtlijnen door deelname aan de Webrichtlijnen Expert Groep van Logius. Toegankelijk blijft bij ons niet beperkt tot dat kleurtje of een correcte code, wij denken verder hoe we de drempels verlagen. En uiteraard voldoet de TYPO3 Gemeentesuite.

Toptaken methode centraal

De Toptaken methode zorgt dat burgers het meest effectief hun zaken kunnen regelen via uw website. In onze visie gaan wij verder met de TYPO3 Gemeentesuite: visueel aantrekkelijk, effectieve inrichting en het voortdurend meten van succes staan centraal in onze aanpak. De doorontwikkeling van uw website staat nooit stil, toch?

Betrouwbare out-of-the-box oplossingen

Onze gemeentesuite maakt gebruik van het opensource TYPO3 CMS. Dit biedt dankzij de grote installed base en onze grote (gemeente) klantenkring een enorme hoeveelheid aan bewezen functionaliteit als integraties met Readspeaker, GVOP, Samenwerkende Catalogi, afspraken systemen (QMatic, G-Bos), Esri, Eformulieren Toolkit, DigiD enzovoort. Zo, werkend, out-of-the-box.

Lid TYPO3gem Gebruikersvereniging

TYPO3 wordt ondersteunt door een actieve gebruikersvereniging waar ruim 50 gemeenten lid van zijn. Al deze gemeenten gebruiken TYPO3 voor hun digitale dienstverlening. Youwe is een van de actieve bedrijfsleden en sponsort dit initiatief. Dankzij dit netwerk komen gemeenten verder.

Compleet dankzij Partner oplossingen

Naast al deze functionaliteit maken we de gemeentesuite een complete tool voor digitale dienstverlening dankzij oplossingen van partners als Indica Search (Enterprise Search), Zaaksysteem.nl (Zaakgericht werken), SDU (Vind catalogus), Lost Lemon (Eformulieren Toolkit) en Stichting Accessibility (Webrichtlijnen Accreditatie).

SUCCESVOLLE TYPO3 VOORBEELDEN

Bekijk succesvolle voorbeeld projecten die wij realiseerden. Neem gerust contact op met een TYPO3 Specialist voor meer informatie over een case.

ThiemeMeulenhoff
Heel Holland Bakt
Groei en Bloei

TYPO3 Live Demo

TYPO3 is een open source content management systeem, geschikt voor web- en intranet doeleinden. TYPO3 is populair vanwege de flexibiliteit, veelzijdigheid en kant en klare interfaces, functies en modules.

HIGHLIGHTS

  • TYPO3 CMS, Flow of Neos? Zoek de verschillen.
  • Welk pakket past het beste bij je organisatie?
  • Features & Benefits
  • What’s new and what’s coming up?

TYPO3 KENNIS SESSIES

Wij organiseren regelmatig online en offline kennis sessies rondom TYPO3.

Neem vandaag nog contact met ons op.

SAMEN MAKEN WE SUCCES!