Spinnin’ Records is een Nederlands platenlabel gevestigd in Hilversum en is daarbij het grootste platenlabel op het gebied van dancemuziek ter wereld. Na 10-duizenden uploads in de gelanceerde Facebook applicatie en bijna een miljoen stemmen besloot Spinnin’ een eigen community te bouwen.

Over Spinnin’ Records

Spinnin’ Records is een Nederlands platenlabel gevestigd in Hilversum en is daarbij het grootste platenlabel op het gebied van dancemuziek ter wereld. Spinnin’ Records heeft veel bekende dance-, house- en trance dj’s, en kennen wij vooral van het succesvol lanceren van Superstar DJ’s als Afrojack, Martin Garrix, Avicii en vele anderen.

Na 10-duizenden uploads in de gelanceerde Facebook applicatie en bijna een miljoen stemmen besloot Spinnin’ een eigen community te bouwen. Waarvoor Spinnin’ de juiste strategische realisatiepartner vond in Youwe onder andere vanwege de multidisciplinaire insteek.

Spinnin' Records

MEER WETEN OVER SYMFONY?

Publiek speelt een belangrijke rol

Upload je track via SoundCloud en zorg dat er geluisterd, gedeeld en gestemd wordt op je track. Producer talent komt hier samen onder toeziend oog van Spinnin’ Records.

Het publiek speelt een belangrijke rol. Muziekliefhebbers schrijven zich in via social media of per e-mail. Deel via social media, geef commentaar en stem op de track van jouw voorkeur, zodat écht talent zichtbaar wordt. Verdien punten en win awards op basis van jouw prestaties.

Spinnin' Records
Spinnin' Records

Inzicht en overzicht

Elk jaar, elke dag, elke seconde verandert muziek. Ook op dit moment. De wereld vraagt constant om nieuwe ontwikkelingen. Spinnin’ doet dit op een frisse manier en biedt talent de kans om zichzelf zichtbaar te maken en te onderscheiden.
Het gevolg? Tweeledig: Talent krijgt de kans zich zichtbaar te maken in een eenvoudig en eerlijke community, en Spinnin’ krijgt op deze manier een overzicht van de échte spelers onder het producerend talent.

MOBIEL GEOPTIMALISEERD MET RESPONSIVE SYMFONY FRAMEWORK

Mobiele optimalisatie en responsive

Youwe is een internetbureau met een missie. Wij zien kansen. Kansen om organisaties effectiever en relevanter te maken in de toekomst. Geïnspireerd door de ‘power of the crowd’ en geholpen door de kracht van open source Symfony. Dat doen we samen: ‘You’ en ‘We’.
Het resultaat voor Spinnin’ Records?:

  • Gemakkelijk je tracks uploaden in de talentpool
  • Mobiel geoptimaliseerd met responsive Symfony framework
  • Eenvoudig delen van jouw tracks op social media kanalen
  • Multi device zodat jouw muziek overal geluisterd kan worden
Spinnin' Records

“Spinnin’ Records geeft gehoor aan de veranderingen in de muziekwereld en biedt talent de kans om zichzelf zichtbaar te maken en spreken via zijn of haar muziek.”

PostNL
Intratuin
Bosch Dremel