Een eigentijds online platform als afspiegeling van de dynamische wereld van Schuberg Philis waarin de eigen mensen centraal staan en het bedrijf verbinding met de buitenwereld zoekt.

Over Schuberg Philis

Schuberg Philis speelt sinds 2003 een onderscheidende en leidende rol op het gebied van mission critical IT-outsourcing services. Met als veelzeggende propositie ‘100%’ voorziet het vanuit Schiphol-Rijk met 170 best-of-class professionals een select gezelschap van klanten van innovatieve applicatie infrastructuren. Dat Schuberg Philis hierin uitermate succesvol is, wordt niet alleen bevestigd door de structurele groei van het bedrijf maar komt ook tot uiting in de jaarlijkse benchmarkstudie onder gerenommeerde service providers in de Benelux, de gezaghebbende Outsourcings Performance van Giarte. Hier scoort men al jaren op rij de hoogste klanttevredenheid, namelijk 100%.

Schuberg Philis

MEER WETEN OVER SYMFONY?

Eigen mensen centraal

Een eigentijds online platform als afspiegeling van de dynamische wereld van Schuberg Philis waarin de eigen mensen centraal staan en het bedrijf verbinding met de buitenwereld zoekt. Dit alles geheel in lijn met Schuberg Philis’ visie, gekoppeld met haar interne systemen en verpakt in een intensieve agile werkwijze.
Het bedrijf wenste niet zozeer een corporate website die de online positionering van het bedrijf als toonaangevende provider van IT-outsourcing services versterkt, maar juist het DNA van de organisatie uitademt. Want het succes wordt bepaald door elk van haar engineers die, georganiseerd in multi-disciplinaire klantenteams, 24/7 de belofte van ‘100%’ waarmaakt. Ze vormen het DNA van Schuberg Philis, wat onder meer tot uiting komt in het willen delen van kennis en ervaringen met de wereld om hen heen middels allerhande seminars, whitepapers en blogs.

Schuberg Philis
Schuberg Philis

Toekomstbestendig online platform

Met de nieuwe corporate website beschikt het bedrijf over een toekomstbestendig online communicatieplatform wat volledig is afgestemd op interne systemen, processen en security.

TOEKOMSTBESTENDIG ONLINE PLATFORM

Unieke pagina architectuur

  • UX, user journeys & persona’s in kaart
  • Pagina architectuur: ‘Every page is a homepage’
  • API koppelingen met externe databronnen
  • SOLR Search engine implementatie
  • Inrichting OTAP-straat / GIT repositories / serverconfiguratie
Schuberg Philis

“Iedereen die ik erover spreek vindt het helemaal te gek. Youwe heeft hun belofte waargemaakt.”

– Schuberg Philis

SNS Bank
Spinnin' Records
Kewlox