Al ruim vijftig jaar levert Kewlox praktische en duurzame meubelen voor een betaalbare prijs. Altijd op zoek naar innovatieve mogelijkheden. Dat kenmerkt Kewlox.

Over Kewlox

Al ruim vijftig jaar levert Kewlox praktische en duurzame meubelen voor een betaalbare prijs. Het bedrijf levert kasten, waarbij kleur en materiaal door de kopers zelf zijn samengesteld. Dit doen zij met behulp van de innovatieve ‘Calkewlator’, een applicatie door Youwe ontwikkeld.

Elke kast is uniek. De specificaties worden automatisch doorgestuurd naar de fabriek, waarna facturatie plaatsvindt. De innovatieve applicatie kenmerkt de werkwijze van Kewlox: breken met bestaande conventies en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Kewlox

MEER WETEN OVER SYMFONY?

Automatisering van processen

Altijd op zoek naar innovatieve mogelijkheden. Dat kenmerkt Kewlox. Voorheen moest je naar een winkel om een kast te bestellen. Kewlox wilde dit doorbreken met behulp van een innovatieve online applicatie. Een match met de unieke behoeften van de koper. En dat is pionieren.

Een uitdaging is het digitale ontwerp zo echt mogelijk te presenteren. De 3D view zorgt voor een knap staaltje verwachtingsmanagement bij de klant. Voorheen werden drie programma’s gebruikt voor het ontwerp van één kast. Herkenbaar? In ieder geval niet efficiënt. Met een koppeling worden alle processen geautomatiseerd.

Kewlox
Kewlox

Meer aankoopgemak en inzicht in kopersbehoeften

Toonzettend voor de branche. Met de Calkewlator applicatie zet Youwe de klant in de drivers seat.

Meer aankoopgemak, inzicht in kopersbehoeften en een gedigitaliseerd verkoopproces waardoor Kewlox een grotere afzetmarkt aankan. In de catalogus op de website kunnen de kasten worden bekeken die in de Calkewlator zijn ontworpen.

EEN INNOVATIEVE ONLINE APPLICATIE: DE CALKEWLATOR

Realtime inzicht en overzicht

  • Realtime prijscalculatie
  • Beheer diverse kortingsacties
  • Een kastconfiguratie opslaan in eigen Kewlox-account
  • Automatische facturatie
  • Statistieken bezoekersgedrag en locatie

Altijd op zoek naar innovatieve mogelijkheden. Gemeenschappelijk goed voor Kewlox en Youwe.

Kewlox

“Meedenken binnen de unieke context van de klant. Samen succesvol.”

– Kewlox

SNS Bank
Spinnin' Records
Kewlox