Maak kennis met Symfony

Er is momenteel een grote hype gaande rondom Symfony. Dit komt omdat het een echt ‘High Performance Platform’ is.

Automatische error checks, goed georganiseerde code, makkelijk hergebruik code-componenten..: typische uitdrukkingen van de developer. Maar deze voordelen zorgen er wel voor dat Symfony échte snelheid levert, écht grote getallen bezoekers aankan & écht veilig is.

Responsive Showcase

SYMFONY ZEKERHEDEN

Symfony heeft allerlei mogelijkheden waardoor het altijd bij jou situatie past. Er zijn professionele pakketten beschikbaar, die direct gebruikt kunnen worden. Heb je specifieke wensen? Dan is een framework oplossing mogelijk.

  • Bedrijfszekerheid
  • Schaalbaar
  • Snelheid
  • Gestructureerd
  • Kwaliteit
  • Portabiliteit

SYMFONY MOGELIJKHEDEN

Bedrijfszekerheid

Applicaties op basis van Symfony zijn snel. Dit zorgt voor bedrijfszekerheid.

Schaalbaar

Symfony is volledig schaalbaar en dit komt de snelheid ten goede.

Snelheid

Snelheid is een belangrijke factor in webapplicaties. Symfony heeft tal van mogelijkheden om de snelheid te optimaliseren.

Gestructureerd

Symfony dwingt af dat je applicatie goed gestructureerd is, waardoor de code herbruikbaar is.

Kwaliteit

Door het gebruik van unit tests en coding standards voldoet je applicatie aan de hoogste eisen. Dit zorgt voor hoge kwaliteit.

Portabiliteit

Je bent niet afhankelijk van hoe een individuele programmeur denkt of gewend is te werken. Dat komt de portabiliteit (overdraagbaarheid) van de applicatie maximaal ten goede.

ONZE ERVARING

Met ruim enkele tientallen jaren ervaring, ruim 110+ medewerkers en 4 vestigingen zijn wij een van de meest toonaangevende internetbureaus van Nederland.

Youwe ontwikkelt sinds 2000 al websites en sinds begin 2010 actief met diverse Content Management Systemen. Wij beschikken over een groot team aan ervaren medewerkers, ieder vanuit een eigen specialiteit. Met deze vergevorderde teams realiseren wij sinds het begin al complexe oplossingen

Development - 9 jaar ervaring
Design - 8 jaar ervaring
Marketing - 7 jaar ervaring
E-Commerce strategie - 6 jaar ervaring
ERP integraties - 5 jaar ervaring
Symfony Grijs

ONZE KLANTEN

Al 15 jaar werkt Youwe samen met organisaties die eBusiness als mission-critical zien. Met 110 collega’s de poten in de klei, voor nationale en internationale opdrachtgevers.

SNS Bank
Spinnin records
Ziggo

SOFTWARE HERBOUWEN

Wanneer is software té oud? Dat is voor iedereen anders,
afhankelijk van je wensen ten aanzien van veiligheid, snelheid en flexibiliteit.

Symfony Framework een populaire oplossing

Niet voor niets kent Symfony een snelle opmars in populariteit. Omdat Symfony open source is, heeft een wereldwijde community van ontwikkelaars ten goede van het framework een bijdrage geleverd.  Symfony biedt meer flexibiliteit dan een standaard CMS als TYPO3 of Drupal en is bovendien snel, schaalbaar en veilig. De zogenaamde industry standard voor PHP webdevelopent dwingt tot structuur in de code, met snel applicatie-onderhoud en dus lage kosten tot gevolg. Meer over Symfony.

SYMFONY Live Demo

Symfony is een set van PHP Componenten om websites en web applicaties te bouwen. De PHP applicaties kunnen bijvoorbeeld gebouwd worden in Drupal. In samenspel met elkaar zorgt dit platform voor de beste IT oplossingen. Er zijn verschillende bestaande pakketten beschikbaar, maar deze kunnen ook altijd ingericht worden naar eigen specifieke wensen.

HIGHLIGHTS

  • De vele mogelijkheden van Symfony
  • Welk pakket past het beste bij je organisatie?
  • Features & Benefits
  • What’s new and what’s coming up?

RECENTE PROJECTEN

SNS Bank
Spinnin' Records
Kewlox
Sdu Connect
Hollandsch Welvaren
Schuberg Philis

Neem vandaag nog contact met ons op.