WIJ HELPEN JE VOORUIT!

Alleen het beste is goed genoeg voor koplopers. Daarom helpen wij organisaties aan een unieke digitale klantbeleving. Maar no guts no glory. Dat is waarom we eerst ingaan op de bigger picture. Dat begint met koersbepaling. Glasheldere keuzes, een hoge lat en een kritische noot. Om daarna de vertaalslag te maken naar een concrete roadmap.

Strategie

No guts no glory. Dat is waarom we eerst ingaan op de bigger picture. Dat begint met koersbepaling. Glasheldere keuzes, een hoge lat en een kritische noot. Om daarna de vertaalslag te maken naar een concrete roadmap.

Team-As-A-Service

Capaciteitsproblemen of (tijdelijk) behoefte aan specifieke kennis of expertise? Met TAAS schakel je niet alleen extra handen in, maar zorg je ook dat de kennis in je organisatie geborgd blijft. Wij gaan niet weg voordat jouw team 100% up en running is.

BEST OF THE BEST FULL SERVICE

Een internetbureau zo klein als het kan en zo groot als het moet. We zijn georganiseerd in zelfsturende teams: circles. Toegang tot de kennis van 110 professionals, maar direct contact met één circle.

STRATEGIE

DESIGN

DEVELOPMENT

MARKETING

WIJ WERKEN MET OGSM

En heldere koers op één A4. Wij helpen jou in één dag je strategische doelen te definieren. OGSM staat voor Objective, Goals, Strategy & Measures. Van concrete roadmap naar online resultaat.

OBJECTIVE

De stip op de horizon. Een kwalitatieve doelstelling die het waard is om in actie te komen.

GOALS

De mijlpalen die naar de objective leiden. Ambitieus maar realistisch.

STRATEGY

Een doel zonder plan is niet meer dan een wens. Concretiseer je plan en benodigde resources. 

MEASURES

Wanneer is je strategie succesvol? Maak de koers meetbaar in heldere KPI’s. 

BEWEZEN SUCCES

Inspirerend werk van koplopers