Wil jij knallen voor deze snel uitbreidende club?

Champions start early: Wees slim en start je carrière met een boost bij Youwe!

Want als jij als student Commerciële Economie slim bent kom je bij ons in de keuken kijken. Niet alleen zijn wij een gave en informele internet club, wij zijn hard aan het uitbreiden.

Youwe speelt in de Champions League van eBusiness en eCommerce. Met opdrachtgevers als, Staples, Spinnin’ Records en nog een mooi rijtje met namen, wordt er best veel van je verwacht. Maar dit biedt ook de kans om je snel te ontwikkelen.

Never give up!

Wij zijn niet kapot te krijgen! Vloeken mag, als je jezelf maar herpakt. Soms lukt het pas de derde of vierde keer, maar de “YES!!” erna voelt zó goed!

Groei

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo gebruiken wij het complete Atlassian pakket om te borgen dat teams efficiënter werken en we elke dag van elkaar leren.

Verantwoordelijkheid

Wij sturen niet op proces, maar op resultaat. En met jouw get-it-done attitude weten we zeker dat jij het fikst!

Business & Clients

Om online specialist te zijn moet je alles van onze klant-business weten. Bij Youwe bedienen wij mooie namen in zowel eBusiness als eCommerce.

YOU

  • Je bent derdejaars student HBO Commerciële Economie en je hebt affiniteit met ook het menselijk aspect;
  • Wij opereren ook internationaal, dus een goede beheersing van de Engelse taal is een must;
  • Je excelleert in een dynamische omgeving, je hebt een sterk aanpassingsvermogen en bent flexibel!

WE

  • Wij houden je wel bezig hoor: je gaat direct aan de slag met projecten waar je onder toeziend oog van onze ervaren collega’s mee mag werken;
  • Wij zorgen dat je binnen no-time up to speed bent zodat je zelfstandig kleine projecten en verbeter issues kan realiseren;
  • Wij stellen het zeer op prijs als je ook nog eens wil meedenken over hoe we onze interne organisatie kunnen verbeteren;
  • Bij ons ben je niet alleen een pion, je business sense wordt serieus genomen en wij garanderen persoonlijke ontwikkeling door goede begeleiding. Profileer away!

Neem vandaag nog contact met Reindert op.

GO, GO, GROW!