Hey you, wanna be part of our HR journey?

Champions start early: Be smart en start je carrière met een boost bij Youwe!

Want HR bij Youwe is off the charts! Dit zooitje internet-nerds is namelijk blij dat jij de boel komt structureren. Werk mee aan gave projecten, interne communicatie, trainingen, functioneringsgesprekken, deze prachtige WerkenBijYouwe-site bijhouden, gesprekken voeren met sollicitanten, de hele rambam: jij gaat ervan proeven in Rotterdam! En reken maar dat het naar meer smaakt!

Youwe speelt in de Champions League van eBusiness en eCommerce. Met opdrachtgevers als, Staples, Spinnin’ Records en nog een mooi rijtje met namen, wordt er best veel van je verwacht. Maar dit biedt ook de kans om je snel te ontwikkelen.

Never give up!

Wij zijn niet kapot te krijgen! Vloeken mag, als je jezelf maar herpakt. Soms lukt het pas de derde of vierde keer, maar de “YES!!” erna voelt zó goed!

Groei

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo gebruiken wij het complete Atlassian pakket om te borgen dat teams efficiënter werken en we elke dag van elkaar leren.

Business & Clients

Om online specialist te zijn moet je alles van onze klant-business weten. Bij Youwe bedienen wij mooie namen in zowel eBusiness als eCommerce.

Verantwoordelijkheid

Wij sturen niet op proces, maar op resultaat. En met jouw get-it-done attitude weten we zeker dat jij het fikst!

YOU

  • Ben jij tweede- of derdejaars student HRM en ben je klaar voor de next step?
  • Jij bent cool, hands on en eager to learn. En een beetje nerd mag ook best wel;
  • Jij mag volledig meewerken met alles wat HR doet bij Youwe. Zijn er dingen aan verbetering toe? Ga je gang en leef je uit!
  • Met jouw gevoel voor structuur zal jij je bezig houden met het continu triggeren van onze HR Manager van het hoog houden van kwaliteit en het doen van nog gavere projecten;
  • Jij bent cool, of had ik dat al gezegd?

WE

  • Wij vinden niet alleen je professionele ontwikkeling belangrijk, maar juist aan jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel aandacht geschonken;
  • Onze kennis en ervaring? Take it, it’s yours!
  • Agile als wij zijn zorgen wij dat je binnen no time zelfstandig issues en projecten kan oppakken. Don’t be afraid, you’re not alone on this… maar je mag wel lekker pionieren!
  • Eigenlijk bedienen wij x verschillende markten met onze propositie. Dus ben jij veelzijdig genoeg om elke doelgroep met de juiste tone-of-voice aan te spreken? 
  • Ons team staat altijd open voor verbeteringen, na die kat uit de boom gekeken te hebben mag je zeker met waardevolle input en verbeteringen aankomen! Nee grapje, je moet.

Neem vandaag nog contact met Reindert op.

GO, GO, GROW!