Wanneer jij je bezig wil houden met de nieuwste cloud technieken…

Ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil jij aan een state of the art cloud klussen bij ons internetbureau in Groningen? Wil jij als systeembeheerder onderdeel zijn van een team dat hosting verzorgt voor een paar veel eisende A-merken? En tegelijkertijd onze zelfsturende-teams ook service verlenen zodat al hun omgevingen up and running zijn en blijven.

Never give up!

Wij zijn niet kapot te krijgen! Vloeken mag, als je jezelf maar herpakt. Soms lukt het pas de derde of vierde keer, maar de “YES!!” erna voelt zó goed!

Groei

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo gebruiken wij het complete Atlassian pakket om te borgen dat teams efficiënter werken en we elke dag van elkaar leren.

Business & Clients

Om online specialist te zijn moet je alles van onze klant-business weten. Bij Youwe bedienen wij mooie namen in zowel eBusiness als eCommerce.

Verantwoordelijkheid

Wij sturen niet op proces, maar op resultaat. En met jouw get-it-done attitude weten we zeker dat jij het fikst!

YOU

  • Jij studeert MBO4 Systeembeheer (of Netwerkbeheer) en je wil dolgraag stage lopen bij een van de vooropstaande hosting partijen in omstreken;
  • Jaren ervaring zijn natuurlijk niet mogelijk, maar ervaring met systemen vanuit je hobby is altijd een pré;
  • Projectmanagement methodieken en systemen ken je vanuit schoolprojecten, maar leren werken met JIRA, STASH, BAMBOO, dat is gaaf!
  • Jij bent organisatie sensitief: je zorgt niet alleen dat je je werk juist doet, je vraagt je ook altijd af “is mijn opdrachtgever hier wel mee geholpen?” ;
  • Naast je passie voor Linux ben je leergierig; jij wil snel leren van alle technieken, zodat je met jouw frisse moed het team weer verder kan helpen!

WE

  • Wij geven jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een dynamische projectorganisatie. Onze kennis en ervaring? Take it, it’s yours!
  • Agile als wij zijn zorgen wij dat je binnen no time zelfstandig issues en projecten kan oppakken. Uiteraard wordt elke code zorgvuldig gereviewed doordat we onze OTAP-straat goed hebben ingericht!
  • Doordat wij in zelfsturende teams werken zullen we ook veel meer van je vragen dan programmeren zelf. Wat is de vraag áchter de vraag van jouw klant? Moeten we een ander(eCommerce, SEO, design)-team inschakelen?
  • Ons team staat altijd open voor verbeteringen, na die kat uit de boom gekeken te hebben mag je zeker met waardevolle input en verbeteringen aankomen!
Eline Bongers

Eline Bongers
Project Manager eBusiness 

“Ik werk al 5 jaar met veel plezier in de positie Projectmanager eBusiness. Youwe is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Ik kan gerust zeggen dat het bedrijf wat we vandaag de dag zijn totaal iets anders is dan waar ik ooit ben gestart en ik weet zeker dat het er over 2 jaar weer anders uit zal zien. Samen vormen we het bedrijf tot wat het is, zie je iets wat beter kan en heb je hier ideeen over? Dan wordt je ook verwacht daar je aandeel in te nemen. Achterover zitten en afwachten wat er gebeurd past hier niet, onderneem eerder actie en laat zien waar je voor staat!”

So get in touch with Sherina today!

GO, GO, GROW!