Klaar voor de start? LEARN!

Ben jij student en zoek jij een uitdagende, maar vooral ook leerzame stage op het gebied van informatie security? Mooi! Dan ben jij bij Youwe internetbureau Groningen aan het goede adres!

Je zal bij ons onder andere doelstellingen m.b.t. informatie beveiliging realiseren, actief mee mogen denken met het verbeteren van beheersmaatregelen, en naast deze toffe taken ook nog werkzaamheden verrichten gericht op: onderhouden van ISMS, interne audits en ondersteuning bij externe audits, product development, information security as a product en security scans! Klinkt dat vet of niet?

Never give up!

Wij zijn niet kapot te krijgen! Vloeken mag, als je jezelf maar herpakt. Soms lukt het pas de derde of vierde keer, maar de “YES!!” erna voelt zó goed!

Groei

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo gebruiken wij het complete Atlassian pakket om te borgen dat teams efficiënter werken en we elke dag van elkaar leren.

Business & Clients

Om online specialist te zijn moet je alles van onze klant-business weten. Bij Youwe bedienen wij mooie namen in zowel eBusiness als eCommerce.

Verantwoordelijkheid

Wij sturen niet op proces, maar op resultaat. En met jouw get-it-done attitude weten we zeker dat jij het fikst!

YOU

 • Jij bent een student met de mentaliteit van Groningen!
 • Jij hebt bewezen affiniteit met informatie beveiliging;
 • Pre: jij hebt ervaring met Burp Suite of OpenVAS;
 • Pre: stage- of werkervaring bij een ISO 27001 gecerticieerd bedrijf;
 • En natuurlijk: eager to learn!

WE

 • Wij geven jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een dynamische projectorganisatie. Onze kennis en ervaring? Take it, it’s yours!
 • Wij bieden jou taken op het gebied van:
  • Systeembeheer
  • Webtechnologie
  • Informatiebeveiliging
 • Ons team staat altijd open voor verbeteringen, na die kat uit de boom gekeken te hebben mag je zeker met waardevolle input en verbeteringen aankomen!

Isaac de Cuba
Software Developer 

“De developers bij Youwe houden zich niet alleen bezig met het schrijven van PHP code, maar ook met het kruipen onder de voetbaltafel.

Twee jaar geleden was ik opzoek naar stagebedrijf voor mijn derdejaars stage. Ik was niet alleen opzoek naar een stagebedrijf waar ik mijn stageopdracht kon uitvoeren, maar naar een team die mij de mogelijkheid kon geven om door te groeien. Youwe was de juiste match. Met veel plezier heb ik het Magento team gedurende 6 maanden als junior software developer versterkt. Bij Youwe werken mensen met verschillende culturen, leeftijden en achtergronden, maar we vormen samen You en We. Omdat “Me” niet zonder “You” en “We” kan, maak ik nog steeds deel uit van het Youwe team.”

Neem vandaag nog contact met Sherina op.

GO, GO, GROW!