Klaar voor de start? LEARN!

Zit jij in je 3e jaar van je informatica opleiding? Ben jij gretig genoeg om de kennis en ervaring van ons TYPO3 team op te slokken? Wil jij meewerken aan grote en complexe projecten in een Agile omgeving? Mooi! Dan ben jij bij Youwe internetbureau Groningen aan het goede adres!

Youwe speelt in de Champions League van eBusiness en eCommerce. Met opdrachtgevers als, Staples, Spinnin’ Records en nog een mooi rijtje met namen, wordt er best veel van je verwacht. Maar dit biedt ook de kans om je snel te ontwikkelen.

Never give up!

Wij zijn niet kapot te krijgen! Vloeken mag, als je je maar herpakt. Soms lukt het pas de derde of vierde keer, maar de “YES!!” erna voelt zó goed!

Groei

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo gebruiken wij het complete Atlassian pakket om te borgen dat teams efficiënter werken en we elke dag van elkaar leren.

Business & Clients

Om online specialist te zijn moet je alles van onze klant-business weten. Bij Youwe bedienen wij mooie namen in zowel eBusiness als eCommerce.

Verantwoordelijkheid

Wij sturen niet op proces, maar op resultaat. En met jouw get-it-done attitude weten we zeker dat jij het fikst!

YOU

  • You know your way with PHP 5.x and you recognize the importance of working with mediors and seniors;
  • You know about frameworks and Magento & TYPO3 are your weapons of choice;
  • Some knowledge about MySQL and HTML/CSS;
  • Eager to learn you areyoda: there is a possibility you spend your evenings and weekend on learning new techniques (not just at school);
  • Pro-active personality. You want to know how and why we do stuff. ASK!

WE

  • Wij geven jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een dynamische projectorganisatie. Onze kennis en ervaring? Take it, it’s yours!
  • Agile als wij zijn zorgen wij dat je binnen no time zelfstandig issues en projecten kan oppakken. Uiteraard wordt elke code zorgvuldig gereviewed doordat we onze OTAP-straat goed hebben ingericht!
  • Doordat wij in zelfsturende teams werken zullen we ook veel meer van je vragen dan programmeren zelf. Wat is de vraag áchter de vraag van jouw klant? Moeten we een ander(eCommerce, SEO, design)-team inschakelen? 
  • Ons team staat altijd open voor verbeteringen, na die kat uit de boom gekeken te hebben mag je zeker met waardevolle input en verbeteringen aankomen!
Annika van Leeuwen

Annika van Leeuwen
Marketing & Sales coördinator 

“Bij Youwe kan alles, mag veel en moet bijna niets! Youwe is voor mij een inspirerende, no-nonse en open werkgever waar we in een dynamische werkomgeving elkaar constant opnieuw uitdagen. Youwe biedt mij de juiste kansen om te groeien als persoon en professional zodat ik het uiterste uit mezelf kan halen. De passie voor eCommerce spat er vanaf, wat mij dagelijks inspireert. “

Neem vandaag nog contact met Reindert op.

GO, GO, GROW!