eCommerce Sales Consultant is spé? We want you!

Champions start early: Be smart en start je carrière met een boost bij Youwe!

Benieuwd hoe het is om bij een snelgroeiend internetbedrijf te werken? Bij Youwe maak je kennis met alle commerciële facetten van een internetbureau. Je mag overal van proeven en reken maar dat dat naar meer smaakt!

Youwe speelt in de Champions League van eBusiness en eCommerce. Met opdrachtgevers als, Intratuin, Spinnin’ Records en nog een mooi rijtje met namen, wordt er best veel van je verwacht. Maar dit biedt ook de kans om je snel te ontwikkelen.

Never give up!

Wij zijn niet kapot te krijgen! Vloeken mag, als je jezelf maar herpakt. Soms lukt het pas de derde of vierde keer, maar de “YES!!” erna voelt zó goed!

Groei

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo gebruiken wij het complete Atlassian pakket om te borgen dat teams efficiënter werken en we elke dag van elkaar leren.

Business & Clients

Om online specialist te zijn moet je alles van onze klant-business weten. Bij Youwe bedienen wij mooie namen in zowel eBusiness als eCommerce.

Verantwoordelijkheid

Wij sturen niet op proces, maar op resultaat. En met jouw get-it-done attitude weten we zeker dat jij het fikst!

YOU

  • Ben jij een derdejaars HBO student en ben je klaar voor de next step?
  • Jij bent 4 of 5 dagen beschikbaar voor een periode van 5 maanden;
  • Jij bent commercieel;
  • Jij bent niet bang om de telefoon te pakken;
  • Je hebt de wil om de inhoud van onze diensten en producten je snel eigen te maken;
  • And last but not least: je bent wel in voor een uitdaging!

WE

  • Wij vinden niet alleen je professionele ontwikkeling belangrijk, maar juist aan jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel aandacht geschonken;
  • Onze kennis en ervaring? Take it, it’s yours!
  • Wij bieden je een uitgebreid takenpakket: van het maken van accountplannen tot de executie ervan en van het bellen naar (potentiële) klanten tot het klantbezoek met ervaren eCommerce Consultants;
  • Ons team staat altijd open voor verbeteringen, na die kat uit de boom gekeken te hebben mag je zeker met waardevolle input en verbeteringen aankomen! 
Eline Bongers

Eline Bongers
Project Manager eBusiness 

“Ik werk al 5 jaar met veel plezier in de positie Projectmanager eBusiness. Youwe is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Ik kan gerust zeggen dat het bedrijf wat we vandaag de dag zijn totaal iets anders is dan waar ik ooit ben gestart en ik weet zeker dat het er over 2 jaar weer anders uit zal zien. Samen vormen we het bedrijf tot wat het is, zie je iets wat beter kan en heb je hier ideeen over? Dan word je ook verwacht daar je aandeel in te nemen. Achterover zitten en afwachten wat er gebeurd past hier niet, onderneem eerder actie en laat zien waar je voor staat!”

Neem vandaag nog contact met Sherina op.

GO, GO, GROW!