eCommerce Sales Consultant in spé? We want you!

IMAGINE THIS:
Je start met een afspraak bij een mogelijke prospect. Samen met een van onze ervaren Sales Consultants geef je een pitch met een presentatie die jij in elkaar hebt gezet! Eenmaal terug op kantoor geniet je van de gezamenlijke lunch en ga je de uitdaging aan bij een potje tafelvoetbal. Na je overwinning ga je aan de slag met het bedenken van innovatieve manieren om nieuwe klanten te werven waarbij je creativiteit geen grenzen kent…

Op ons kantoor in hartje Rotterdam hebben wij weer ruimte voor een trainee binnen onze Sales Circle. Je kunt hier in de breedste vorm proeven aan het salesvak binnen een van de meeste variërende en hardst groeiende branches, namelijk de e-commerce! Zo zal je meewerken met de Pre-Sales consultant om de prospectdatabase up-to-date te houden en afspraken in te plannen maar ook bestaat er de mogelijkheid om mee te gaan naar afspraken. Ben jij die enthousiaste creatieveling die graag wil meedenken en meewerken bij (nieuwe) sales activiteiten? Neem dan contact op voor een “bakkie”.

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo kom je naast een ervaren consultant te zitten en ben je een volwaardig lid van de Sales Circle. Natuurlijk kunnen dingen altijd beter, dus als jij ideeën hebt hoe het anders zou kunnen: let us know! Eigen input wordt dus zeker gewaardeerd.

Never give up!

Wij zijn niet kapot te krijgen! Vloeken mag, als je jezelf maar herpakt. Soms lukt het pas de derde of vierde keer, maar de “YES!!” erna voelt zó goed!

Groei

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo gebruiken wij het complete Atlassian pakket om te borgen dat teams efficiënter werken en we elke dag van elkaar leren.

Business & Clients

Om online specialist te zijn moet je alles van onze klant-business weten. Bij Youwe bedienen wij mooie namen in zowel eBusiness als eCommerce.

Verantwoordelijkheid

Wij sturen niet op proces, maar op resultaat. En met jouw get-it-done attitude weten we zeker dat jij het fikst!

YOU

 • Wij geven jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Op professioneel gebied maar ook zeker ook persoonlijk. De ervaring die je hier op doet komt zeker van pas in je verdere carrière!;
 • Wij vinden het leuk als je met ideeën komt. Leeftijd speelt bij Youwe namelijk geen rol. Als jij dé manier weet om nieuwe klanten aan te trekken horen wij het graag van je;
 • Ons sales team bestaat uit negen consultants. Onze kennis en ervaring? Take it, it’s yours;
 • Bij ons ben je niet alleen een pion, je business sense wordt serieus genomen en wij garanderen persoonlijke ontwikkeling door goede begeleiding. Profileer away!;
 • Daarnaast bieden we je een goede stagevergoeding, gezellige lunches en borrels (Uiteraard betaald door de baas), tafelvoetbal en een geweldige werkomgeving in hartje Rotterdam!

WE

 • Ben jij tweede- of derdejaars student in de commercie en ben je klaar voor de next step?
 • Jij bent 4 of 5 dagen per week gedurende een periode van minimaal 5 maanden beschikbaar;
 • Jij bent cool, hands on en eager to learn. En een beetje nerd mag ook best wel;
 • Jij bent salesgericht en hebt een proactieve personality;
 • Jij zoekt een stagebedrijf dat veel ervaring heeft met stagiair(e)s;
 • Jij bent cool, of had ik dat al gezegd?
Eline Bongers

Eline Bongers
Project Manager eBusiness 

“Ik werk al 5 jaar met veel plezier in de positie Projectmanager eBusiness. Youwe is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Ik kan gerust zeggen dat het bedrijf wat we vandaag de dag zijn totaal iets anders is dan waar ik ooit ben gestart en ik weet zeker dat het er over 2 jaar weer anders uit zal zien. Samen vormen we het bedrijf tot wat het is, zie je iets wat beter kan en heb je hier ideeen over? Dan word je ook verwacht daar je aandeel in te nemen. Achterover zitten en afwachten wat er gebeurd past hier niet, onderneem eerder actie en laat zien waar je voor staat!”

Neem vandaag nog contact met Sherina op.

GO, GO, GROW!