Toon alle...
  • Toon alle...
  • Amsterdam
  • Groningen
  • Rotterdam

Rotterdam trainee development

Rotterdam: Trainee Sales eCommerce

Zin om aan de slag te gaan met alle commerciële facetten van een snelgroeiend internetbureau? Ben jij commercieel ingesteld en houd jij van een uitdaging? Well, you’ll fit right in!

Rotterdam: Trainee Marketing Automation

Youwe is koploper op het gebied van marktontwikkelingen. Marketing Automation is hier één van. Deze zorgt voor veel vragen en; onderzoek! Daar ga jij bij helpen. Volledige vrijheid, zolang het maar over ‘marketing automation’ gaat!

recruitment stage rotterdam

Rotterdam: Trainee Recruitment

Ben jij die praatgrage student met een commercieel hart, maar ook gevoel voor de human side of things? Heb je al wat ervaring met gesprekken voeren? Dan hebben wij een hele toffe uitdaging voor je.

Trainee Rotterdam Stage Youwe

Rotterdam: Trainee Marketing

Voor die studenten die graag een stapje voor hebben op de rest. Dream big, start small & grow smart! Zin in gezamenlijke lunches aan een grote tafel? Dan mag je bij ons aan de slag!

Stage HR HRM Rotterdam

Rotterdam: Trainee HRM

Begin jij spontaan met het maken van lijstjes als je veel te doen hebt? Heb jij ideeën over hoe HR eruit moet zien en kan je iedereen daarvan overtuigen? Well, you’ll fit right in!

systeembeheer stagiair trainee groningen

Groningen: Trainee Systeembeheer

Ben jij die fanatieke hobbyist die graag aan systemen sleutelt? Heb jij -net als onze collega’s in Groningen- een passie voor Linux en studeer je nog? Kijk. Wij passen nu al goed bij elkaar.

Rotterdam: Trainee Facility

Word jij gek als dingen niet op orde zijn? Voel je daarom de drang om zaken pro-actief op te pakken? Heel mooi. Met zo’n aanpakker kunnen wij wel uit de voeten. Zie je? Dit gaat de goede kant op!