Afstudeerstage? Youwe!

Champions start early: Wees slim en start je carrière met een boost bij Youwe!

Youwe speelt in de Champions League van eBusiness en eCommerce. Met opdrachtgevers als, Staples, Spinnin’ Records en nog een mooi rijtje met namen, wordt er best veel van je verwacht. Maar dit biedt ook de kans om je snel te ontwikkelen.

Terwijl Youwe groeit, neemt ook de workload toe. Soms willen, doen en maken we zoveel mooie dingen, dat we door de berg het koffiezetapparaat niet eens meer kunnen zien. Één van de dingen waar we het vaak over hebben tijdens de lunch, maar eigenlijk nog niet hebben gedaan, is een gedreven afstudeerstudent vinden. Een business man/woman in de dop. Iemand die met een diepe duik zijn scriptie in wil duiken. Bij Youwe doe je niet de makkelijkste afstudeeropdracht, maar wel degene waar je opleiding het de komende jaren nog over zal hebben! Je moet het alleen nog even zelf doen..

Wat dan precies?! Youwe is koploper op het gebied van veel nieuwe marktonwikkelingen. Één hiervan is Marketing Automation. We zien in de markt veel vraag naar een (b2b/b2c) dienstverlener voor deze strategie. Maar nieuwe ontwikkelingen zorgen ook voor veel vragen en; onderzoek! Daar ga jij bij helpen. We geven je volledig de vrijheid in het onderzoek, het enige wat we willen is dat het over het onderwerp ‘marketing automation’ gaat. Jij formuleert zelf een probleem wat aansluit zowel bij je opleiding als bij Youwe.

Never give up!

Wij zijn niet kapot te krijgen! Vloeken mag, als je jezelf maar herpakt. Soms lukt het pas de derde of vierde keer, maar de “YES!!” erna voelt zó goed!

Groei

Alles binnen Youwe is erop ingesteld dat jij elke dag leert. Zo gebruiken wij het complete Atlassian pakket om te borgen dat teams efficiënter werken en we elke dag van elkaar leren.

Verantwoordelijkheid

Wij sturen niet op proces, maar op resultaat. En met jouw get-it-done attitude weten we zeker dat jij het fikst!

Business & Clients

Om online specialist te zijn moet je alles van onze klant-business weten. Bij Youwe bedienen wij mooie namen in zowel eBusiness als eCommerce.

YOU

• Jij bent vierdejaarsstudent HBO en volgt een studie in de richting van marketing, communicatie of een commerciële opleiding;
• Het lijkt jou leuk om onderzoek te doen naar marketing automation;
• Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar om te werken in ons inspirerende pand in het centrum van Rotterdam zodat je nauw verbonden blijft met Youwe;
• Jij bent cool, hands on en eager to learn;
• Jij bent de zelfstandige alleskunner en hebt een pro-active personality;
• Jij wilt medestudenten overrompelen met de beste afstudeeropdracht van je klas;
• Je bent cool, of had ik dat al gezegd?

WE

• Wij geven jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie;
• Onze experts staan klaar om hun know-how met je te delen;
• Jouw resultaten worden serieus genomen en gebruikt om Youwe nog meer op de kaart te zetten;
• We staan altijd open voor verbeteringen en nieuwe input;
• Daarnaast bieden we je een goede stagevergoeding, gezamenlijke lunches en een geweldige werkomgeving in hartje Rotterdam!

Neem vandaag nog contact met Reindert op.

GO, GO, GROW!