DE NIEUWE DIGITALE REALITEIT

Niet de sterkste of de slimste, maar de organisaties die zich het beste aanpassen aan verandering overleven.

Internet verandert elke seconde. Ook op dit moment. Dit vraagt om een impactvolle strategie. Op het juiste moment & op de juiste persoon.

Wij helpen jou in één middag je strategische doelen te vertalen. Van een concrete roadmap naar online resultaat.

ROADMAPSESSIE: ZO WERKT HET!

Een sterke strategie begint met het stellen van slimme vragen. Wat is je doel en welke factoren zijn kritisch voor succes?

Wat investeer je

Een paar vragen huiswerk en één middag beschikbaarheid van de juiste collega’s, liefst multisiciplinair (business, marketing, IT) en minimaal één eindverantwoordelijke.

Hoe werkt het

Jouw vraagstuk wordt multi-disciplinair uitgedaagd. Een strateeg, online specialist en 3 van jouw collega’s formuleren één visie en vertalen deze naar meetbare doelen.

Wat krijg je

Een strategische verkenning van de online doelstellingen en vertaalslag naar een concrete roadmap en meetbare key performance indicators.

HAAL MEER ONLINE RESULTAAT MET DE YOUWE METHODE

NEW HORIZONS

Klanten die wij strategisch supporten

Itmobile – grey
Zegro – grey
Itsme – grey
Staples grey

ONLINE DOELSTELLINGEN

Wanneer is jouw online strategie succesvol?

 • “Vanaf het eerste moment merkte ik dat Youwe anders is dan anders. Ik heb nooit een klant onderaannemer relatie gevoeld. Youwe gaat voor het eindresultaat. Daar doen ze alles voor.”

  snsbank-grey
  Jan Bakker
  Mediamanager - SNS Bank n.v.
 • “Youwe verrijkt onze search marketing inspanningen voortdurend met nieuwe inzichten en technieken. Hierdoor spelen we flexibel in op nieuwe ontwikkelingen.”

  Oscar Tiedink
  Director of Marketing & Development - Kroftman
 • “Naast aanbod en design vormt online marketing een belangrijke succesfactor. Door de verbeteringen van Youwe kunnen wij beter inspelen op de toeristische markt en een hoger rendement behalen.”

  John van Meerendonk
  Future Travel
 • “De doelstelling van Talisman was: een grotere mate van zelfstandigheid op het gebied van online marketing. We wilden hierbij de input en sturing van een online marketing specialist als Youwe. Een half jaar na de start van de samenwerking zijn wij zeer tevreden over het contact, en de bijsturing, support en adviezen die we vanuit Youwe krijgen.”

  Evelien van Veen
  Marketing Manager, Talisman travel design
 • ‘‘Meer leads en betere leads. Dat stond op het wensenlijstje van ITmobile. Met de tool van Youwe loopt ons acquisitieproces én de opvolging nu gesmeerd.”

  Marlies Vringer

Neem vandaag contact met ons op.