Pimcore erkend door Gartner als “Cool Vendor”

 

Pimcore is een PIM-systeem dat slechts één centraal platform gebruikt om al uw gegevens te verwerken. Sinds 2010 is Youwe een exclusive selected Pimcore-partner en wij zijn trots om aan te mogen kondigen dat Pimcore, een leider op het gebied van open-source data en klantbelevingsbeheer, is genoemd in het prestigieuze rapport ‘Cool Vendors in Digital Commerce’ 2018 van Gartner.

Dit is een gigantische prestatie! Pimcore is nu één van de vijf gelukkigen in de digitale wereld met de tag “Cool Vendor”, deze wordt alleen gegeven aan bedrijven die een uniek innovatief pad betreden. De belangrijkste reden dat Pimcore in het rapport wordt genoemd, is te danken aan het uitzonderlijke vermogen om een open-source ecosysteem in te zetten dat kan helpen bij het consolideren van DAM (Digital Asset Management) en productinformatie, het bieden van klantbelevingsbeheer en commerce mogelijkheden.

Het rapport vermeldt dat Pimcore een unieke leverancier is die bedrijven wapent met functies die niet vaak worden verwacht van commerceplatformen. Dankzij de betrouwbare technologiearchitectuur kunnen bedrijven hun capaciteiten benutten en meetbaar voordeel behalen ten opzichte van hun concurrenten en de gebruikerservaring krijgen die zij wensen.

Het rapport schenkt ook de aandacht aan het feit dat softwareverkoop of licentiekosten niet de bron van inkomsten van Pimcore zijn. De opensource-editie van Pimcore wordt geleverd met een downloadbare en een aanpasbare broncode, die kan worden ingezet om een eerste project tot leven te brengen. Giganten zoals Amazon en Netflix vertrouwen op open-source technologie om uit te blinken in een goede klantervaring.

CEO van Pimcore, Dietmar Rietsch is erg blij met deze unieke erkenning: “We zijn verheugd om te worden opgenomen in Gartner’s nieuwste rapport “Cool Vendors in Digital Commerce”. Onze visie is om uitstekende oplossingen te creëren voor het oplossen van zelfs de meest complexe uitdagingen op het gebied van digitale transformatie. Dit doen wij door een softwareplatform aan te bieden voor data en klantervaringen management, inclusief digitale commerce. Wij geloven sterk in de flexibiliteit en innovatiekracht van het open-source ecosysteem. Dat is ook de reden waarom Pimcore open-source is en gratis is. Als officiële Gartner “Cool Vendor” wordt onze strategie sterk bevestigd en dat maakt ons trots. ” Natuurlijk zijn wij bij Youwe ook erg blij met dit nieuws.

Gartner Disclaimer

Gartner keurt geen enkele leverancier; product of dienst goed afgebeeld in onze onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die verkopers te selecteren met de hoogste ratings of andere benaming. Gartner-onderzoekspublicaties bestaan uit opvattingen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als feitelijke uitspraken. Gartner doet afstand van alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Wil je meer weten over Pimcore? Wij zijn hier om te helpen! Onze Pimcore-experts zijn altijd bereid om u te informeren over dit PIM-systeem.

dennis-reurings