Internetbureau Youwe & PIM koploper Pimcore starten strategisch partnership

Rotterdam, 19 november 2015 – Met ingang van 1 januari 2016 benoemt Pimcore Youwe tot exclusief partner voor de Nederlandse markt. Samen voorzien zij B2B en B2C organisaties van een integrale aanpak met behulp van krachtige e-commerce en product informatie management tools.

Het partnership biedt Youwe goede vooruitzichten. “Youwe helpt organisaties al jaren efficiënter om te gaan met het beheren en publiceren van productinformatie op hun e-commerce platform. Met het partnership geven we invulling aan de ambitie om te groeien door onze klanten verder te laten groeien.” aldus Rob Wiek (CEO Youwe). Hij vervolgt: “Bovendien volgt Youwe hiermee de evolutie van het ambitieuze multichannel platform op de voet, zodat we gegarandeerd onderscheidende waarde kunnen blijven leveren aan onze klanten.”

Logische stap

Het strategisch partnership is ook een logische stap voor Pimcore. “Pimcore waarborgt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening binnen de Nederlandse markt door samen te werken met een partner die de afgelopen jaren heeft laten zien stevige kennis en ervaring in huis te hebben als het aankomt op het implementeren van complexe Pimcore oplossingen” aldus Dietmar Rietsch (CEO Pimcore).

Over Youwe

Youwe behoort met 4 vestigingen, 110 medewerkers en een aantoonbaar full service portfolio tot de top 10 grootste internetbureaus van Nederland (DDA). Youwe realiseert open source platformen op het gebied van eCommerce & PIM (Product Informatie Management)-systemen, content publicatie (CMS) en applicatieontwikkeling (mobile & web). Full service, van strategie en concept tot realisatie en conversie. Dat doen we met een team aan gecertificeerde e-commerce specialisten met ruime ervaring in ketenintegratie- en PIM vraagstukken.

Meer over Youwe en Pimcore.

Neem vandaag nog contact met ons op.