Fullservice Internetbureau

Aangenaam, wij zijn Youwe – ISO 27001 gecertificeerd digital agency. Met de 120 beste developers, designers, data-gedreven marketeers en strategen werken wij al 18 jaar lang aan het internationale succes van onze klanten. Dat maakt ons één van de meest impactvolle internetbureaus van Nederland. Een bureau met vestigingen in Rotterdam (HQ), Amsterdam, Groningen, Londen, Kiev en Helsinki.

 

Youwe – spreek uit ‘Joe-wie’ – is een zelfsturende organisatie met acht autonome circles. Wij geloven niet in controle en managers die anderen vertellen wat ze moeten doen. Wij managen onszelf, inspireren elkaar en delen kennis en informatie. Daardoor werken we op een gepassioneerde wijze: slim, toegewijd, ondernemend en eigenzinnig. Zo gaan wij ook met klanten om. Zij aan zij, op basis van scrum, werken aan succesvolle online concepten. You & We – we make a great team.

 

Wat wij precies doen? Wij werken binnen het speelveld van digitale transformaties, intelligente multi-channel commerce platforms, klant-, kennis- en dealerportals tot aan Product Informatie Management systemen, digital marketing en staffing. Onze klanten zijn blij met deze end-to-end benadering.

 

Wij leven namelijk in een steeds sneller veranderende en complexer wordende digitale wereld. Als jouw gids in de online jungle, helpt Youwe jou voorop te lopen. Jij succesvol, wij succesvol. Dit doen wij op een gepassioneerde, slimme, toegewijde, ondernemende en eigenzinnige manier. Van strategie en concept tot aan realisatie en conversie. De rode draad waarlangs wij al het design en alle content moeten leggen is dus: Youwe is jouw gids in de digital jungle. Waarom gids?

 

  • Youwe kent het hele digitale landschap en maakt dingen tastbaar;
  • Youwe menselijk (geen B2C/B2B maar H2H – human 2 human; persona’s)
  • Youwe voelt, denkt, doet, praat, interacteert, maakt fouten en geeft die toe, maar bovenal: leidt en neemt je mee op avontuur;
  • Youwe maakt continu nieuwe kennis eigen, maar zet dit in perspectief met ’oude’ kennis, historie. – vergelijkt en rent dus niet hals over kop achter nieuwe dingen aan, maar zet het in perspectief;
  • Youwe is passievol en intrinsiek gemotiveerd – wil dat de tourgroep ‘the best time ever’ geven;
  • Youwe kent de valkuilen en geeft aan hoe je die moet vermijden;
  • Youwe kent de meest efficiënte route van A naar B – of de omwegen, die je misschien langs onverwachtse ontdekkingen leiden;
  • Youwe is een gids die je vertrouwt op weg naar je bestemming.

 

Stay ahead. Go Beyond.

Wij stellen ons graag voor

Als jouw gids in de online jungle, helpt Youwe jou voorop te lopen. Jij succesvol, wij succesvol. Dit doen wij op een gepassioneerde, slimme, toegewijde, ondernemende en eigenzinnige manier. Van strategie en concept tot aan realisatie en conversie.

Partners

Magento-over-ons
Pimcore-over-ons
Drupal over-ons
Sharpspring
Hubspot over-ons
DDA over-ons
Typo3 over-ons
Symfony

Awards & Achievements

Board member – Magento
Frontdend developer – Magento
Developer – Magento
Developer Plus – Magento
Solution Specialist
Trained Solution Partner
Meet magento
FD gazellen
Website van het jaar
Computable
FD Gazellen 2017
Emerce 100
Magento B2B
Emerce 100 – 2018
Fonk50
FD Gazellen 2018

Gewaardeerd en vertrouwd door

Leer onze organisatie kennen

werken-bij-youwe-foto

31 AND COUNTING – WERKEN BIJ YOUWE

Het beste gedeelte van je leven breng je door met je collega’s, zeker bij Youwe. We zijn niet alleen gezellig, maar je werkt ook in een creatieve werkomgeving aan de meest mooie projecten.

Open Boek Youwe

ONS MANIFEST – HET OPEN BOEK

Eager to learn en de lat hoog leggen, dat is Youwe. Het Open Boek is onze gids en geeft ons de handvatten om te bereiken wie we willen zijn. Geen Utopie, wel een ambitieus doel. Hoe dat er uitziet? See it for yourself.

kranten

YOUWE – IN DE PERS

Geregeld kan je ons voorbij zien komen in een online magazine. Wij hebben alle recente publicaties, interviews en door ons geschreven gastblogs op een rijtje gezet zodat je nog eens iets kunt terug vinden.