Wethouder Joost van Keulen knipt lintje van het nieuwe Youwe kantoor in Groningen

Youwe Grand Opening Groningen
Youwe Grand Opening Groningen
Youwe Grand Opening Groningen
Youwe Grand Opening Groningen
Youwe Grand Opening Groningen

Vrijdag 29 Juni opende Youwe een nieuw kantoor in Groningen met een spetterend feest en zelfs een officieel ‘lintes-knip-moment’ met de wethouder voor economische zaken Joost van Keulen. De opening van het centraal gelegen pand aan de Stationsweg is de volgende mijlpaal in een jaar waarin we al fantastische dingen hebben bereikt: In juni eindigde Youwe bij de laatste drie genomineerden voor de Nederlandse Innovatie Award van de AVRO TROS en werd zelfs in het zonnetje gezet tijdens een prime time uitzending op NPO1 gepresenteerd door Jort Kelder. Een maand eerder werden wij in Las Vegas op de Magento Imagine Conference samen met klant Vink gewaardeerd met een award voor ‘Best B2B Implementation’. 

In 2000 begon Youwe vanuit Rotterdam, en een kleine twee jaar later kwam er een Groningse vestiging bij. Volgens onze CMO Rogier Hosman een goede zet, gezien er veel getalenteerd ICT-personeel wordt opgeleid. De Groningse crew van 20 mensen maken dan ook een heel belangrijk deel uit van het succes van Youwe. Na een aantal jaar ontstond er wel behoefde om het kantoor in het oude gemeentehuis in Hoogkerk in te ruilen voor een centraler gelegen pand, passend bij de groeiambities. “Het is onze ambitie om in de komende 5 jaar nog minstens 20 mensen aan dit team toe te voegen,” aldus Rogier. Het nieuwe pand aan de stationsweg 3G ligt direct naast het Centraal Station en is stijlvol ingericht met behulp van interieurontwerper Chris Kloosterman van Brandyour, die uiteraard ook aanwezig was.

De formele opening werd verzorgd door de Groningse wethouder van economische zaken, Joost van Keulen, die het symbolische lintje knipte en gezellig mee borrelde met de rond 60 collega’s, vrienden, buren, klanten en familieleden die het feest bijwoonden.

“Naar Groningen te gaan was een buitengewoon verstandig besluit van jullie,” bevestigde hij, “Niet alleen voor de IT, maar ook om te leven en qua cultuuraanbod is het een fantastische stad. Jullie hoofdkantoor is in Rotterdam, en Rotterdam en Groningen hebben dezelfde mentaliteit: Mouwen opstropen! Jullie ‘Niet lullen maar poetsen’ is hier: ‘Nait soezen moar doun’. Ik ben erg blij dat jullie ook willen groeien. Dat is een uitdaging, want Groningen gaat erg goed momenteel. Er is veel vraag naar goede mensen. Grote complimenten met wat jullie hier hebben neergezet. Ik wens jullie in ieder geval heel veel succes met de groei en hier in Groningen!”

Hij nodigde Projectmanager Stephanie ten Brink uit om eens aan te schuiven bij de NOO, een club voor Noordelijke Online Ondernemers, om de banden van Youwe met het lokale netwerk te versterken. Ook ‘vereeuwigde’ hij zich op het tot gastenboek omgetoverde krijtboord met de woorden: “Gefeliciteerd! Op naar de 50 medewerkers!”.

WHITEPAPER – MARKETING AUTOMATION

Krijg antwoord op de volgende vragen

Whitepaper Marketing Automation
  • Wat is marketing automation?
  • En wat niet?
  • Wat schiet ik ermee op?
  • In vier stappen naar een weloverwogen aankoop
  • Marketing automation quickscan
  • Inclusief 3 praktijkvoorbeelden
  • Succesvolle customer journeys van FinancialLease.nl en Wijnvoordeel.nl