Concept 4 Cars is gespecialiseerd op het gebied van caraudio en multimedia. Als speerpunt hanteert het bedrijf een excellente klantenservice en een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten.

Over Concept 4 Cars

Concept 4 Cars is gespecialiseerd op het gebied van caraudio en multimedia. Als speerpunt hanteert het bedrijf een excellente klantenservice en een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten. Merken als Audison, Brodit, Ground Zero, JVC, Kenwood en Pioneer behoren tot de collectie.

Concept 4 Cars

MEER WETEN OVER OPENCART?

Groei door samenwerking

In 2012 besloot Concept 4 Cars de stap naar online verkoop te maken. Dit was het begin van caraudioshop.nl. Om dit succesvol te maken werd er gezocht naar een flexibel webshop platform. In Youwe vonden zij een partner die op strategisch niveau meedenkt en die ook de technische uitvoering kan verzorgen. Het doel was een grotere afzetmarkt te creëren en daarmee de omzet te verhogen.

Het bedrijf wilde daarnaast een hoge kwaliteit van productinformatie bieden op de webshop. Ook diende de shop extra bezoek te genereren naar de nieuw geopende showroom in Ede.

Men beschikte zelf niet over de nodige technische know-how omtrent e-commerce. Youwe heeft zich verdiept in de core business van het bedrijf en kon zo de juiste concepten uitdenken en realiseren. Een nauwe samenwerking maakte groei mogelijk.

Concept 4 Cars
Concept 4 Cars

Webshop met excellente dienstverlening

Youwe realiseerde een webshop waarbij de excellente dienstverlening van Concept 4 Cars ook online gewaarborgd bleef.

EXCELLENTE DIENSTVERLENING BLIJFT OOK ONLINE GEWAARBORGD

Eenvoudig bestelproces

  • Autozoeker matcht de juiste producten aan type auto
  • SEO en productfeeds
  • Inzicht in voorraden 
  • Klantenbeoordeling via Kiyoh
  • Eenvoudig en intuïtief bestelproces
Concept 4 Cars

“Online aanwezigheid voor een optimaal klant bereik.”

– Concept 4 Cars

Huisman Schoenmode
Concept 4 Cars
WLS Products