Masterclass e-commerce voor B2B

‘Vergroot je digitale succes’

Voor fabrikanten, distributeurs & groothandels
B2B Magento

Rotterdam, 29 maart 2018 – B2B digital agency Youwe organiseert op 29 maart een exclusieve masterclass voor haar klanten en enkele prospects. Slechts toegankelijk na inschrijving & toelatingsscan. Specialisten en klanten van Youwe delen in een 2,5 uur durende masterclass hun ervaringen over optimalisatie van het e-commerce kanaal. Hoe vergroot je het percentage digitale orders, motiveer je klanten hun traditionele kanalen te verlaten en welke datagedreven technieken kun je inzetten om klanten te ontwikkelen, maar ook concrete praktijk toepassingen van Machine Learning (AI) komen aan het licht. Zo laat Elze Kool concrete AI toepassingen zien, waarbij ‘machine learning’ zorgt voor het genereren van slimme klantbestellijsten & gerelateerde producten. Dit alles met als doel: “orderwaarde vergroten” Kortom een middag waarbij het volledig draait om het ontwikkelen van uw online kanalen.

01

Praktijkcase: Machine Learning (AI) in de B2B

Youwe, AI & Machine Learning specialist ‘Elze Kool’ vertelt zijn ervaringen met Machine Learning en hoe dit bijdraagt aan klanttevredenheid en het verhogen van de gemiddelde orderwaarde.

  • Machine Learning bepaalt ‘week-bestellijsten’ voor foodbranche. Hoe de logica werkt? En wat levert het op?
  • Artificial Intelligence om automatische cross & up-sell artikelen te genereren levert stijging gemiddelde orderwaarde op!

Spreker: Elze Kool 

pexels-photo

Van online handelsplatform naar jouw kanaal

Online handelsplatformen zijn niet meer weg te denken in het online landschap. Zij doen tegenwoordig meer dan alleen maar het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Het op grote schaal versturen van volledige datafeeds maakt het steeds aantrekkelijker om gebruik te maken van deze platformen. De vraag is wel: hoe bereik je meer klanten terwijl je ervoor zorgt dat prospects op jouw kanaal en website komen?

Spreker: Rogier Hosman

Pimcore event header

Verhoog je cross – upsell met Marketing Automation

Genereer meer omzet met je online platform door het automatiseren van cross en upsell. Wat doen jullie nu met de data die is verzameld in de webshop? De bulk aan data die in de jaren is verzameld is een schat aan informatie. Gebruik deze! Wanneer heeft een klant voor het laatst besteld, welke producten worden gekocht, maar vooral: welke producten worden nog niet gekocht die wel interessant zijn voor die klant.

Met Marketing Automation zorg je ervoor dat deze data gebruikt wordt voor automatische cross en upsell campagnes.

youwe international

Praktijkcase: De online strategie van een (internationale) partner

De online strategie voor 2018 staat inmiddels. Het uitrollen hiervan vergt nogal wat effort. Tijdens deze interactieve Q&A krijg je de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met een organisatie die voor dezelfde uitdagingen heeft gestaan als jij. Elk land kent immers zijn vrijheden m.b.t. design, productassortiment en marketing benadering. Bovendien vraagt dit nogal wat van de organisatie en de aanpak richting de IT architectuur.

Spreker: Mystery guest

Datum, tijd & locatie

De masterclass ‘vergroot je digitale succes’ vindt op 29 maart van 15:00 uur tot 18:00 uur plaats in Rotterdam.


15.00 – 15.30

Inloop

15.30 – 16.00 
Praktijkcase: Machine Learning (AI) in de B2B 

16.00 – 16.30
Van online handelsplatform naar jouw kanaal

16.30 – 17.00
Verhoog je cross – upsell met Marketing Automation

17.00 – 17.30 
Praktijkcase: De online strategie van een (internationale) partner

17.30 – 18.30 borrel
Vrije digitale brainstorm & ideeën uitwisselen met collega’s uit uw branche tijdens een borrel uurtje.

1448-rotterdam-image-bank

AANMELDEN