Youwe spreekt op Magento Live

Waar de succesvolle Quooker case wordt gepresenteerd

We did it again! Na Youwe’s succes op Imagine 2018, spreken wij wederom op een toonaangevend Magento Commerce evenement, namelijk op MagentoLive Europe 2018. 

MagentoLive Europe 2018 vindt op 8, 9 en 10 oktober plaats in Barcelona en wij presenteren onze succesvolle Quooker case tijdens één van de breakout speaking sessions.

Imagine 2018 was een big deal, maar ook MagentoLive Europe 2018 is geen klein event. In een paar dagen tijd worden meer dan 1.500 e-commerce expert, waaronder handelaars, bureaus en technologiebedrijven, samengebracht om elkaar te inspireren, vooruit te helpen, op te leiden, met elkaar samen te werken en te genieten van een unieke ervaring die geheel in het teken staat van e-commerce.

Presentatie

Youwe is dus niet alleen aanwezig bij het event, maar wij geven ook nog eens een presentatie. De presentatie die Rob Wiek (CEO, Youwe) en Erwin Idelenburg (CCO, Youwe) samen gaan geven staat geheel in het teken van de Omni-channel-strategie voor B2B2C. En deze strategie wordt aan de hand van Youwe’s succesvolle Quooker case uitgelegd aan de aanwezige. Meer weten over de case? Lees het hier! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het oktober is en wij naar Barcelona mogen.

Wil je meer weten over Magento 2? Download dan hier de whitepaper Groei mee met Magento 2.

Wil jij zien wat Youwe te wachten staat op MagentoLive Europe 2018? Bekijk dan de video:

MagentoLive

Direct contact met een Magento specialist: