Voetbal International is het Nederlandse voetbal tijdschrift en bestaat al sinds 1965. EMboost is marketing partner van VI en heeft in samenwerking met Youwe de nieuwe VI-Travel site gelanceerd.

Over VI-Travel

Voetbal International is het Nederlandse voetbal tijdschrift en bestaat al sinds 1965. Het is daarmee het langst lopende voetbal tijdschrift van Nederland. EMboost is marketing partner van VI en heeft in samenwerking met Youwe de nieuwe VI-Travel site gelanceerd.

EMboost is een eventmarketingbureau en legt de verbinding tussen evenementen en de marketing van producten of diensten. EMboost denkt mee hoe haar dienstverlening optimaal toegespitst kan worden en bijdraagt aan een hoger rendement in het bereiken van marketingdoelstellingen. EMboost richt de communicatie en PR in, organiseert op maat evenementen in binnen- en buitenland én verzorgt sportieve en culturele arrangementen.

VI-Travel

MEER WETEN OVER MAGENTO?

Direct een reis boeken

De bestaande VI-Travel site was inmiddels flink verouderd en bood niet de mogelijkheid om de aangeboden voetbalreizen ook direct te boeken. Deze aanvragen werden allemaal nog handmatig verwerkt en de concurrentie was inmiddels al weer een paar stappen voor op VI.

Het grootste probleem van de VI-Travel webshop was dat deze verouderd was. Klanten konden op de webshop alleen offertes aanvragen voor de voetbalreizen, maar niet direct een reis boeken.

VI-Travel
VI-Travel

Implementatie van Magento

Youwe heeft het mogelijk gemaakt volledige reizen te boeken. Door de real time koppelingen kunnen de klanten van EMboost inzicht krijgen in de voetbal competities van binnen- en buitenland en direct de reis en kaarten voor de wedstrijd boeken. Door de implementatie van Magento commerce kan het boeken nu online worden afgehandeld. Hierdoor werd het bestellingsproces van de klant enorm vereenvoudigd met een groei aan boekingen als resultaat.

BESTELLINGSPROCES VEREENVOUDIGD EN EEN GROEI AAN BOEKINGEN

Het hele pakket is beschikbaar

  • Volledig geautomatiseerd boekingsportaal voor de klant om zijn reis te boeken
  • Real-time koppeling met de vluchtmaatschappijen om de vluchtgegevens op te halen en in de shop te kunnen tonen
  • Real-time koppeling voor hotelinformatie, om overnachtingen meteen te kunnen boeken
  • Magento webshop
  • Offerte aanvraag, reis boeken en betalen functionaliteit

Door de implementatie van de koppelingen kan EMboost met het VI-Travel platform het hele pakket aan de klant aanbieden, van vervoer tot wedstrijden van alle competities en belangrijke internationale voetbal evenementen. Zo heeft de klant bij één partij meteen alles geregeld.

VI-Travel

“Je favoriete ploeg volgen in andere landen is makkelijker dan ooit.”

– VI-Travel

Quooker logo - E-commerce magento webshop
Nestle - customer journey en online campagne
Auping drupal en online marketing - Youwe