itsme is de familienaam voor de internationale groep waar zes organisaties onder vallen. Klanten vragen steeds vaker om specifieke oplossingen in het managen van hun (lean) processen en zoeken naar verbetering van hun concurrentiepositie door innovatie in techniek.

Over itsme

itsme is de familienaam voor de internationale groep waar zes organisaties onder vallen. Een bedrijvengroep die innovatieve techniek en distributie biedt aan industrie, machinebouw, modulebouw en industrieel installateurs. Klanten vragen steeds vaker om specifieke oplossingen in het managen van hun (lean) processen en zoeken naar verbetering van hun concurrentiepositie door innovatie in techniek. Daarnaast ontwikkelen veel van hen, en op hun beurt hún klanten, zich internationaal of multinationaal. Doel van itsme is om deze ontwikkeling te ondersteunen, zowel technisch, bedrijfskundig als geografisch.

itsme

MEER WETEN OVER MAGENTO?

Moderne oplossing

Als industrieel marktleider in een internationale markt begrijpt itsme de internationale invloeden in de B2B sector als geen ander. De technische ontwikkelingen lijken zichzelf steeds sneller achtereenvolgend aan te dienen. De wetten en reglementen rondom die ontwikkelingen zijn complex. Technisch personeel is meer dan alleen gewild en ondertussen heeft de gegroeide transparantie in de markt de prijs flink onder druk gezet.

De huidige competitieve positie sterker maken en deze nog verder uitbreiden vraagt om een zeer moderne oplossing. Een oplossing die:

  • Helpt de merkbekendheid van itsme binnen de internationale markt verhogen
  • Zorgt dat ‘meer’ nieuwe klanten worden gevonden en dat de bestaande klantrelaties kunnen ontwikkelen.
itsme
itsme

Magento e-commerce

Om de gestelde doelen te bereiken is een nieuw Magento e-commerce platform gebouwd en geïntegreerd met maar liefst drie verschillende SAP-systemen en bovenal Pimcore. Magento Gold solution partner Youwe bedacht, ontwikkelde en implementeerde een goede interactieve oplossing die ervoor zorgde dat itsme de klant een online ervaring kan aanbieden die je vandaag de dag mag verwachten. Onder andere met:

  • ERP integratie met drie SAP integraties (omgeving)
  • Pimcore-connectie met leveranciers-portal waar leveranciers eigen producten kunnen in,- en exporteren
  • Multichannel contentmanagement zorgt dat de doelgroep meer direct wordt aangesproken
  • MySQL server is vervangen door MongoDB om de snelheid te verhogen

VOLLEDIG GEINTEGREERD B2B-ECOMMERCE PLATFORM

Klanten krijgen meest recente informatie

  • High performance, realtime geïntegreerde product catalogus met een ongekend snelle laadtijd van de pagina
  • Efficiëntie door de klant en de leveranciers volledig selfservice aan te bieden: orders, invoices, open items, prijsopgaven en leveringen
  • Klanten krijgen de meest recente informatie over producten in de webshop: huidige prijs, orderstatus, inventaris, track & trace en meer

Een zeer grote hoeveelheid producten en een snelle laadtijd van de pagina? Geen probleem! De multi integratie met SAP en Pimcore heeft zichzelf bewezen als de beste oplossing voor Magento B2B platforms. Het stelt itsme in staat flexibel, schaalbaar en stabiel te zijn.

itsme
Quooker logo - E-commerce magento webshop
PostNL
De Klok Dranken