Kodak, HP, Adobe en Canon: Het zijn de kwalitatief hoogwaardige producten waar we Heidelberg vooral van kennen. Informatiestromen uit drie systemen gecombineerd in één platform. Naadloos op elkaar aangesloten: dat is de uitdaging waar Youwe & Heidelberg voor stonden.

Over Heidelberg

Kodak, HP, Adobe en Canon: Het zijn de kwalitatief hoogwaardige producten waar we Heidelberg vooral van kennen. Heidelberg voorziet in het hele spectrum van printservices en software oplossingen. Om hun bereik en afzet wereldwijd te verhogen, heeft Heidelberg een Europees platform gebouwd die de markt voor Tettenrode/Plantin aansluit op België en Nederland, de markt voor Mackinggraf op Italië en tot slot Hartman op Spanje.

Printing Systems Group (PSG) is overgenomen door Heidelberg.

thumbnail_Youwe_Heidelberg-2

MEER WETEN OVER MAGENTO?

Uitdagingen

Informatiestromen uit drie systemen gecombineerd in één platform. Naadloos op elkaar aangesloten: dat is de uitdaging waar Youwe & Heidelberg voor stonden.

Met het gebruik van de Magento SAP connector, behalen we het beste resultaat uit Magento eCommerce. De oplossing combineert drie SAP systemen en bijbehorende informatiestromen binnen één Magento platform, met een PIMcore oplossing om data te verrijken zoals opgehaald uit de verschillende SAP systemen.

heidelberg-2
heidelberg-1-1

Oplossing

Het gevolg? Tweeledig: Klanten ervaren een verbeterde online dienstverlening dankzij o.a. gepersonaliseerde product- en prijsinformatie en Heidelberg kan zich dankzij efficiënte informatiesystemen richten op verdere ontwikkeling van de business. Youwe gelooft in het gebruik van systemen zoals het initieel bedoeld is. De SAP connector zorgt voor optimalisatie van Magento, zonder enige vorm van complexiteit.

NAADLOZE AFSTEMMING TUSSEN VERSCHILLENDE INFORMATIESYSTEMEN

Resultaat

  • Realtime synchronisatie met SAP
  • Snel bestellen met importfunctie
  • Autorisatie per gebruiker
  • Automatische credit check
  • CMS functionaliteiten
heidelberg-1

Uiteenlopende data als productassortiment, prijsstructuren, voorraad- én keteninformatie uit drie systemen perfect gecombineerd in slechts één platform”

– Heidelberg

Itsme pimcore
Pimcore Kroftman