Pimcore en Magento zijn de plaformen die Heidelberg online vooruit helpen. Kodak, HP, Adobe en Canon: Het zijn de kwalitatief hoogwaardige producten waar wij Heidelberg vooral van kennen. Informatiestromen uit drie systemen gecombineerd in één platform. Naadloos op elkaar aangesloten: dat is de uitdaging waar we voor stonden.

Over Heidelberg

Kodak, HP, Adobe en Canon: Het zijn de kwalitatief hoogwaardige producten waar we Heidelberg vooral van kennen. Het bedrijf voorziet in het hele spectrum van printservices en software oplossingen. Om hun bereik en afzet wereldwijd te verhogen, heeft het bedrijf een Europees platform gebouwd die de markt voor Tettenrode/Plantin aansluit op België en Nederland, de markt voor Mackinggraf op Italië en tot slot Hartman op Spanje.

Printing Systems Group (PSG) is overgenomen door Heidelberg.

Heidelberg

MEER WETEN OVER MAGENTO?

Drie systemen, één platform

De oplossing combineert drie SAP systemen en bijbehorende informatiestromen binnen één Magento Enterprise platform, gevoed vanuit een centrale Pimcore MDM applicatie om data te verrijken. Hierdoor kan Heidelberg eenvoudig grote volumes productdata verrijken op een voor de productmanagers efficiënte wijze. Tevens kan de product informatie nu gemakkelijk gedistribueerd worden naar andere kanalen met de garantie dat de informatie altijd up-to-date is.

Met het gebruik van de Magento SAP connector, behalen we het beste resultaat uit Magento e-commerce. De volledige oplossing draait op door Youwe opgezette cluster omgeving op Amazon AWS.

Magento Enterprise
Heidelberg

Verder ontwikkelen van de business

Het gevolg? Tweeledig: Klanten ervaren een verbeterde online dienstverlening dankzij o.a. gepersonaliseerde product- en prijsinformatie en Heidelberg kan zich dankzij efficiënte informatiesystemen richten op verdere ontwikkeling van de business. Youwe gelooft in het gebruik van systemen zoals het initieel bedoeld is. De SAP connector zorgt voor optimalisatie van Magento, zonder enige vorm van complexiteit.

NAADLOZE AFSTEMMING TUSSEN VERSCHILLENDE INFORMATIESYSTEMEN

Synchronisatie met SAP

  • Realtime synchronisatie met SAP
  • Order terugkoppeling vanuit SAP naar Magento
  • Automatische credit check
  • Klant specifieke prijsdata
  • Inter-company relaties
Heidelberg

Uiteenlopende data als productassortiment, prijsstructuren, voorraad- én keteninformatie uit drie systemen perfect gecombineerd in slechts één platform”

– Heidelberg

Quooker logo - E-commerce magento webshop
PostNL
De Klok Dranken