Je eigen woonkamer online 3D inrichten? Het is mogelijk met Decolabs. Decolabs helpt niet alleen bij het maken van interieurkeuzes, het is ook een community.

Over Decolabs

Je eigen woonkamer online 3D inrichten? Het is mogelijk met Decolabs. Geen dure meubels aanschaffen om te kijken of iets staat, maar een simpele tool om je ideale interieur samen te stellen. Augmented reality zorgt voor een realistische ‘virtuele’ beleving. 3D Meubels kunnen realtime geplaatst worden vanuit een Magento catalogus. En vervolgens is vanuit elke hoek te beoordelen of het resultaat naar wens is.

Decolabs

MEER WETEN OVER MAGENTO?

Innovatief en vernieuwend

Decolabs helpt niet alleen bij het maken van interieurkeuzes, het is ook een community. Na het inrichten van je kamer kan het resultaat worden gedeeld met anderen. Een Instagram omgeving voor je eigen woonruimte. De robuuste catalogus maakt het voor ontwerpers mogelijk hun ideeën online te plaatsen en te delen met klanten en collega’s.

Het project was bijzonder innovatief en vernieuwend. Een uitdaging die Youwe op het lijf was geschreven. Hoe richten we de catalogus in, rekening houdend met een 3D omgeving? Wat doen we met de gebruikersdata? Hoe zorgen we dat het systeem gebruiksvriendelijk blijft? En hoe passen we een winstgevend business model toe op dit concept? Youwe heeft dit samen met Twnkls en de klant aangepakt om zo onze krachten te combineren en tot het uiteindelijke resultaat te komen.

Decolabs

Augmented Reality en Magento

Twnkls heeft samen met Youwe een baanbrekend concept gerealiseerd. Een slimme datawarehouse op basis van Magento en een super snelle Augmented Reality engine zorgen ervoor dat gebruikers een unieke en verrassende ervaring krijgen. 

GEBRUIKERS KRIJGEN EEN UNIEKE EN VERRASSENDE ERVARING

Inzichtelijk en eenvoudig

  • Autozoeker matcht de juiste producten aan type auto
  • SEO en productfeeds
  • Inzicht in voorraden 
  • Klantenbeoordeling via Kiyoh
  • Eenvoudig en intuïtief bestelprocess
Decolabs

Iedereen interieurarchitect dankzij de Decolabs App!”

– Decolabs

Quooker logo - E-commerce magento webshop
PostNL
Horticoop