Magento 2 specialist

Winkelstraat.nl Youwe

Magento is marktleider op het gebied van webshop software. Magento e-commerce is een open-source multishop platform. Wereldwijd is 1 op de 4 webshops ontwikkeld op het platform. Het robuuste applicatie framework, uitstekende integratie mogelijkheden en de rijke set aan marketing tools maakt Magento tot de tool voor e-commerce managers. Youwe, Magento Certified partner, is Magento specialist, ook voor een B2B Webshop.

  • Schaalbaarheid
  • Eenvoud
  • Snelheid van implementatie
  • Extensies
  • Krachtige koppelingen
  • Webmarketing
  • Community
Marketing Automation

Verhoog je conversie ratio door gerichte marketing inspanningen dankzij dynamische doelgroepsegmentatie.

Mobile app

Vergroot het bereik onder je doelgroep en bied je website assortiment aan via de mobile app.

User Journey

Zorg voor een stunnin’ presence door al je touchpoints in lijn met je merk te brengen op een memorabele manier voor bezoekers.

Interactieve productdata

Inspireer je bezoekers door de producten uit de webshop aan te bieden in sfeerbeelden. Dankzij een interactieve laag over het beeld wordt productinformatie getoond op basis van bezoekersgedrag.

Online/offline integratie

Integreer de fysieke (offline) retail met de digitale (online) e-tail en verhoog de relevantie van de totale winkelbeleving.

MAGENTO 1 END OF LIFE

Magento stopt binnenkort met het geven van security updates voor Magento 1. Maar wat betekent dit voor jouw organisatie? Wij leggen in deze video in 3 minuten uit wat je kunt doen om een negatieve impact op je business te voorkomen.

Partner

Youwe ontwikkelt sinds 2000 al webshops en is sinds begin 2010 actief op het platform. Wij beschikken over een groot team aan Magento gecertificeerde medewerkers welke ieder diverse specialiteiten hebben ontwikkeld. Met deze vergevorderde teams realiseren wij sinds het begin al complexe e-commerce oplossingen. Youwe is Magento Enterprise Solutions Partner en tevens focus partner van Magento vanwege onze uitmuntende kennis op B2B e-commerce.

Magento Enterprise Solution Partner

Verhoog je online inkomsten

Magento helpt je om jouw online inkomsten te doen groeien, biedt tools om meer verkeer aan te trekken, conversie te verhogen, klantenloyaliteit te creëren en te behouden. Het is een schaalbaar platform welke stapsgewijs met je mee kan groeien.

Webshops voor mobiel & tablet

Templates die zich aanpassen naar de ruimte op uw scherm. Functionaliteiten die volledig afgestemd zijn op de customer journey die uw klanten op mobiel of tablet afleggen. Youwe optimaliseert webshops voor iedere device. We meten de conversie en het gedrag. Daarom kunnen we de beleving voor uw klant op ieder kanaal optimaliseren.

Ecosysteem

Magento heeft het grootste ecosysteem van leveranciers, ontwikkelaars en gebruikers in de e-commerce markt. Dit is belangrijk! De enorme community helpt elkaar te verbeteren. Het zorgt ervoor dat er altijd ontwikkelaars te vinden zijn die uw platform begrijpen. Dit borgt de continuïteit van uw business. Verder focussen leveranciers van software zich op deze webshop software. Dit e-commerce platform biedt u ondersteuning voor zo goed als alle betaal en logistieke providers. Heeft waardevolle add-ons als predictive analysis etc. Kortom met het ecosysteem bent u verzekerd van een gezonde horizon voor vele jaren.

Houd controle

Magento geeft je controle over de inhoud en functies van jouw website, zodat je je merk beter in de markt kan zetten en de online ervaring van je klanten constant kunt verbeteren. Jij beslist hoe je webshop werkt. Of je nu een kleine bezetting hebt of een volledige e-commerce afdeling. Je kunt iedere gebruiker de tools geven die hij of zij nodig heeft.

Magento 2

Magento 2.0

De nieuwe Magento bracht uitdagingen met zich mee. Deze werden voorgelegd in de vorm van trainingen, waar onze developers mee aan de slag zijn gegaan. Een strictere bestandsbeveiliging en een compleet nieuwe manier om modules te maken waren bijvoorbeeld even wennen. Onze developers hebben de trainingen met succes afgerond, en zo komt Magento Enterprise Solution Partner Youwe ook voor deze uitdaging goed beslagen het ijs op. Ook voor de nieuwe Magento ben je bij Youwe dus aan het goede adres.

 

RECENTE PROJECTEN

Heidelberg
De Klok Dranken
Quooker logo - E-commerce magento webshop
PostNL
Horticoop
Staples Business Advantage

CONTACT MAGENTO 2 CONSULTANT

 

Binnen 1 werkdag reactie!