Youwe goes International en opent kantoor in het hart van Londen

Rotterdam, 8 november 2016 – Full service internetbureau Youwe opent deze maand een tweede kantoor in het buitenland, deze keer in het centrum van Londen. Met de komst van het nieuwe kantoor versterkt Youwe haar positie als B2B speler in de Europese markt.

 

“De afgelopen jaren is het aantal opdrachtgevers in de UK gegroeid”, aldus Rob (CEO van Youwe). “Youwe is binnen Nederland koploper op het gebied van B2B e-commerce, en we merken dat dit aantrekkingskracht op de UK heeft. De nieuwe vestiging in Londen is dan ook een logische stap om vast te houden aan onze klantgerichte benadering.” Het internetbureau opent het nieuwe kantoor in Londen in navolging van Rotterdam (HQ), Amsterdam, Groningen en Kiev.

 

Europees koploper in B2B e-commerce

Dat is de ambitie van Youwe. Haalbaar? “Zeker, we zijn een internetbureau die met een integrale aanpak de status quo doorbreekt. ‘Stay ahead, go beyond’ luidt niet voor niets onze pay-off. We stoppen niet bij het bouwen van webshops. Als partner van toonaangevende ondernemingen levert Youwe rijke klantbelevingen die onze opdrachtgevers verzekert van een online voorsprong in e-business.”

 

Dream big, grow smart

Inmiddels vijf vestigingen dus, en de internationale ambities reiken mijlenver. De snelle groei van Youwe is ook het Financieel Dagblad niet onopgemerkt gebleven: Youwe zit op dit moment voor het tweede jaar op een rij in de race voor de FD Gazellen award vanwege een bovengemiddelde groei (min. 20% in drie jaar). En daar blijft het niet bij: Youwe sleepte vorige maand nog een nominatie voor ‘Best digital agency 2016’ van Computable in de wacht.

 

Youwe behoort met vijf vestigingen, 110 medewerkers en een aantoonbaar full service portfolio tot de top tien grootste internetbureaus van Nederland (DDA). Youwe realiseert complexe e-commerce & CMS oplossingen, full service, van strategie en concept tot realisatie en conversie. Zie meer op: www.youwe.nl

Meer over B2B e-commerce:

Neem vandaag nog contact met ons op.