ER GAAT NIETS BOVEN GRONINGEN

Samen. You & We. Een internetbureau zo klein als het kan en zo groot als het moet. Je hebt direct contact met kantoor Groningen en profiteert tegelijkertijd van de kennis van 120 medewerkers. Samen met grote klanten, boeken we mooie resultaten. En we doen dit sinds 2000.

 

Full service, van strategie en concept tot realisatie en conversie.

Internetbureau Groningen

Een internetbureau met de focus op service en kwaliteit. We gaan er altijd voor om een optimaal resultaat te bereiken.

eCommerce

We kennen de eCommerce business. Ons platform creëert waarde door slimme integraties en conversie optimalisatie.

Web content management

We helpen organisaties zich te concentreren op content. Onze publicatieplatformen zorgen voor de rest. Over alle kanalen! 

Apps

We ontwikkelen slimme apps voor smartphone en tablet. Onze marketing automation software komt op basis van bezoekgedrag precies op tijd in actie.

Youwe Groningen: Eager to learn en de lat hoog leggen, dat is Youwe.

Hoe dat er uitziet?

Full Service Internetbureau

Mooie resultaten zetten we neer, samen met onze opdrachtgevers. En dat al sinds 2000. Full service, van strategie en concept tot aan realisatie én conversie.

Strategie

Van business doelstellingen naar een robuuste online strategie. Eén waarmee de organisatie zijn relevantie behoudt. Nu en in de toekomst.

Concept

Samen bouwen aan een onderscheidende online presence. Breng je touchpoints in lijn met je merk op een manier die bezoekers raakt.

Realisatie

Ontwikkeling van (complexe) websites, webshops en integratie mogelijkheden met o.a. ERP en Product Informatie Management.

Conversie

Boost je online groei en bereik maximaal resultaat dankzij slimme marketing tools.

Youwe internetbureau Groningen groepsfoto

Knappe koppen gezocht!

Vacatures Groningen

Bij Youwe groeien we als kool! Daarom hebben we een constante aanwas van talent nodig. Talenten zoals jij! Werken bij Youwe? Bekijk onze vacatures.

Recente projecten

Kennisnet

Bakkie doen?