Internetbureau voor B2B

Aangenaam, wij zijn Youwe – een full service B2B digital agency. Met de 120 beste developers, designers, data-gedreven marketeers en strategen werken we al 15 jaar aan het internationale online succes van onze klanten. Dat maakt ons een van de meest toonaangevende B2B internetbureaus van Nederland. Een bureau met vestigingen in Rotterdam (HQ), Amsterdam, Groningen, Londen en Kiev.

 

Youwe – spreek uit ‘Joewie’ – is een zelfsturende organisatie met 8 autonome circles. We geloven niet in controle en managers die anderen vertellen wat ze moeten doen. We managen onszelf, inspireren elkaar en delen kennis en informatie. Daardoor werken we op een gepassioneerde wijze. Slim, toegewijd, ondernemend, eigenzinnig. Zo gaan we ook met klanten om. Zij aan zij, op basis van scrum, werken aan succesvolle online concepten. You & We – we make a great team.

 

Wat we precies doen? We werken binnen het speelveld van digitale transformaties, intelligente multi-channel commerce platforms, klant-, kennis- en dealerportals tot aan product informatie management systemen, digital marketing en staffing. Onze klanten zijn blij met deze end-to-end benadering. Eén die maakt dat bedrijven in B2B commerce voorop blijven lopen.

 

Stay ahead. Go Beyond.

Partners

Magento-over-ons
Pimcore-over-ons
Drupal over-ons
Sharpspring
Hubspot over-ons
DDA over-ons
Typo3 over-ons
Symfony

Awards & Achievements

Board member – Magento
Frontdend developer – Magento
Developer – Magento
Developer Plus – Magento
Solution Specialist
Trained Solution Partner
Meet magento
FD gazellen
Emerce 100
Website van het jaar
Computable

Youwe-gram

Gewaardeerd en vertrouwd door

Leer onze organisatie kennen

werken-bij-youwe-foto

31 AND COUNTING – WERKEN BIJ YOUWE

Het beste gedeelte van je leven breng je door met je collega’s, zeker bij Youwe. We zijn niet alleen gezellig, maar je werkt ook in een creatieve werkomgeving aan de meest mooie projecten.

Open Boek Youwe

ONS MANIFEST – HET OPEN BOEK

Eager to learn en de lat hoog leggen, dat is Youwe. Het Open Boek is onze gids en geeft ons de handvatten om te bereiken wie we willen zijn. Geen Utopie, wel een ambitieus doel. Hoe dat er uitziet? See for yourself.

KNAPPE KOPPEN

LEER EEN AANTAL VAN ONZE CROWN YOUWELS KENNEN