Toon alle...
  • Toon alle...
  • Artikelen
  • Events

Demo e-mail basics en templates

Richt je op de 20% leads die écht klaar zijn voor sales. Maar hoe weet je welke leads dit zijn? Lead scoring is het middel om dat te bereiken! Meld je aan voor de demo en leer praktische how-to’s!

Demo Workflows, Triggers en Tasks

Werf, nurture en score leads met Marketing Automation. Maar help: Workflow, triggers, tasks, hoe richt je dit effectief in? Meld je aan en leer in 30 minuten hoe je je lead conversie ratio in no-time pimpt!

leadscoring-thumbnail

Demo Lead Scoring

Richt je op de 20% leads die écht klaar zijn voor sales. Maar hoe weet je welke leads dit zijn? Lead scoring is het middel om dat te bereiken! Meld je aan voor de demo en leer praktische how-to’s!

Webinar PIM voor marketeers

Zet product informatie management in als jouw nieuwe marketingwapen. Geef je klantbeleving een boost. Meld je aan voor de demo!

Demo Sales Pipeline Management

Verklein de gap tussen sales en marketing met Marketing Automation. In deze demo geven we je handvaten om dit te optimaliseren. Bekijk de demo en leer in 30 minuten hoe je zelf zo’n pipeline kunt creëren!

Youwe en NIOO: Bodemdierendag!

De vraag was helder: ‘Kan Youwe een tool ontwikkelen waar deelnemers aan het event hun bevindingen gemakkelijk ku…lees verder

Demo Listmanagement

Segmenteer slimmer met behulp van marketing automation. Maar help: Statische lijsten, dynamische lijsten, hoe richt je dit effectief in? Meld je aan voor de demo!

De omnichannel CMS transformatie

Hoe speel je als organisatie in op de ontdekkingsreis van vandaag? Volg de roadmap naar een slimme omnichannel eCo…lees verder

Nominatie digital agency

Computable nomineert Youwe

Youwe is door Computable genomineerd voor een award in de categorie “Digital agency of the year”. Apetrots zijn we! ….lees verder

Ecommerce live

Pimcore & Youwe op eCommerce Live

Ecommerce live vond plaats op 25 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Pimcore was erbij, samen met exclusief partner Youwe voor kennisdeling & kruisbestuiving.