Youwe in de pers

Alle publicaties en interviews van het afgelopen jaar

IMG_2315 (1)

September 2018 | Gastblog

Emerce: De toekomst van Magento in 5 vragen en antwoorden

Magento kondigde een tijd geleden al de end-of-life van Magento 1 aan en eerder dit jaar werd het bedrijf overgenomen door het welbekende Adobe. Op Emerce geven experts antwoord op de meest gestelde vragen

Lees meer

September 2018

Emerce: Youwe breidt uit met Artificial Intelligence via belang in E-tail Genius

Youwe maakt met trots haar deelname in E-tail Genius bekend. E-tail Genius zal via Youwe op maatwerk Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) projecten aan gaan bieden, waardoor de dienstverlening van Youwe wordt uitgebreid met kennis en diensten op het gebied van AI en Machine Learning.

Lees meer

Youwe_E-tailGenius_1
Youwe Grand Opening Groningen

Juli 2018

Groningerkrant: Youwe opent vestiging in Groningen en wil personeel verdubbelen

Digital agency Youwe, die afgelopen vrijdag de feestelijke opening van hun nieuwe kantoor aan de Stationsweg vierde samen met wethouder Joost van Keulen, wil in de komende vijf jaar hun personeel in Groningen verdubbelen.

Lees meer

Mei 2018

Twinkle: 5 Reacties op de overname van Magento

Dennis Reurings, mede oprichter van Youwe, geeft zijn commentaar op de overname van Magento door Adobe. Hij laat weten dat hij de overname als iets positiefs ziet en dat Adobe het gat opvult waar Magento minder sterk in is.

Lees meer

adobe-magento_blog
Magento award

Mei 2018

Sign magazine: Magento award voor Vink VTS en Youwe

Vink VTS heeft, samen met Youwe, de Magento Imagine Excellence Award gewonnen, in de categorie ‘Best B2B Implementation’ tijdens Imagine 2018 in Las Vegas.

Lees meer

April 2018 | Gastblog

Emerce: Groeiend Educatheek.nl kiest Youwe als partner voor nieuwe website

Educatheek.nl is één van de grootste online leermiddelenwinkels van Nederland en brengt de vraag naar en het aanbod van leermiddelen en lesmaterialen samen. Om nu en in de toekomst aan de vraag van haar afnemers en partners te kunnen blijven voldoen ontwikkelt Educatheek.nl samen met Youwe een compleet nieuwe webshop.

Lees meer

website - data
20180523_Leon van Bon_YouweErasmus_A79I3564

April 2018 | Gastblog

Emerce: B2B verandert rol van sales drastisch

Digitalisering verandert de rol van de salesmedewerker in de B2B-sector drastisch. Is er nog een rol voor sales? En zo ja, hoe ziet deze eruit? Dennis Reurings geeft in zijn gastblog op Emerce antwoord op deze vragen.

Lees meer

Maart 2018

Marketingfuel: Youwe opent binnenkort nieuwe vestiging in Helsinki

Youwe opent binnenkort haar nieuwe vestiging in Helsinki in Finland. Met deze nieuwe locatie gaat Youwe anticiperen op de sterke, groeiende markt in dezelfde regio en verbetert ze haar positie als Europese digital koploper.

Lees meer

helsinki-finland
glenn-carstens-peters-203007

Maart 2018 | Gastblog

B2Bmarketeers: 3 fases van digitale volwassenheid voor B2B organisaties

In welke fase van digitale volwassenheid staat uw organisatie nu echt? Dennis Reurings legt in zijn gastblog uit welke drie fases er zijn en welke kenmerken daar bij horen.

Lees meer

Januari 2018 | Gastblog

B2Bmarketeers: Waarom de rol van de e-commerce manager verdwijnt

De rol van de e-commercemanager verandert. Het is niet langer de manager van het e-commerce-platform die nieuwe kanalen en diensten opstart, maar een ‘scrummanager’ of projectmanager die de doorontwikkeling van het e-commerce-platform organiseert.

Lees meer

Omnichannel ecommerce (1)
Youwe

Januari 2018 | Gastblog

B2Bmarketeers: E-commerce optimaliseren? Check deze 8 onmisbare nieuwe spelers in jouw digitale organisatie

Een succesvolle digitale organisatie opzetten vraagt om nieuwe mensen en om andere kennis. Welke 8 nieuwe functies moet je absoluut in jouw organisatie hebben rondlopen om futureproof te zijn? Dennis Reurings geeft antwoord op deze vraag.

Lees meer

Augustus 2017

Fonk: Youwe start B2B-detachering voor IT-personeel

Rob Wiek, CEO van Youwe: ‘Met Youwe ConnectIT breiden we onze dienstverlening verder uit, door niet alleen de tools, maar ook de gekwalificeerde en gedreven IT-professionals te verbinden aan bedrijven. We selecteren kandidaten die passen bij de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.’

Lees meer

14801121705_08b4a0591d_b
london

November 2016

Marketingtribune: B2B bureau Youwe opent kantoor in hartje Londen

Youwe opent deze maand een tweede kantoor in het buitenland, deze keer in het centrum van Londen. Met de komst van het kantoor versterkt Youwe haar positie als B2B speler op de Europese markt.

Lees meer