Google Adwords specialisten

Direct weten wat je Adwords campagnes je bedrijf opleveren? En vooral hoe het beter kan? Vraag het Youwe. Als Google Partner hebben we meer mogelijkheden om je verder te helpen.  Vraag nu de gratis Adwords scan bij Youwe aan. Laat je gegevens achter en één van onze Adwords specialisten neemt snel contact met je op.

Laat je Adwords campagnes scannen op 10 punten en krijg antwoord op vragen als:

  • Is jouw account wel 100% goed ingericht? Wat kun je optimaliseren?
  • Wat is de kwaliteit van je advertenties? Sluiten die aan bij je doelgroep?
  • Hanteer je de juiste zoekwoorden? Wat vinden bezoekers van je landingspagina’s?

Vraag hier een gratis Adwords scan aan

Google Adwords mogelijkheden

glenn-carstens-peters-203007

Zoekwoorden adverteren

Altijd zichtbaar zijn voor potentiële klanten? Op het moment dat de koopintentie het hoogst is? Of het nu B2C of B2B is, de kans is groot dat jouw doelgroep je zoekt via Google of Bing. Daarom is is adverteren via Google Adwords en Bing Ads het meest effectief.

 

Geef een zoekopdracht in Google of Bing en 9 van de 10 keer zie je 4 advertenties staan. Pas wanneer je naar beneden scrolt, krijg je andere zoekresultaten. Als jij één van die 4 bent, doe je het dus goed. En dat kan: met Google Adwords tekstadvertenties. Die kun je op maat samenstellen: jij bepaalt met welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Ingewikkeld? Niet met Youwe. Samen zorgen we ervoor dat jouw doelgroep de juiste tekstadvertenties te zien krijgt.

Zoekwoordencampagnes kunnen het best ingezet worden voor sales, leads en traffic.

Display adverteren

Bereik je doelgroep effectiever door banners te tonen op de juiste plekken op internet. Bij display adverteren zijn het beelden die je boodschap duidelijk communiceren. Banners worden ingezet op basis van doelgroepen, onderwerpen, profielen en zoekwoorden. Via deze targeting opties wordt de juiste doelgroep bereikt. Is jouw doelgroep actief in een bepaalde branche? Dan kun je specifieke banners tonen op websites die gerelateerd zijn aan de branche van jouw bedrijf.

Display campagnes kunnen het best ingezet worden voor branding, voorlichting en traffic.

Toptaken website gemeente Tholen
sns-2

Shopping adverteren

Verkoop je veel producten via je webshop en wil je meer traffic en sales genereren? Met Google Shopping campagnes laat je je doelgroep direct producten en prijzen zien binnen Google. Vanuit een aangeleverde xml-feed worden producten getoond op basis van de zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt. Youwe zorgt ervoor dat de datafeed up-to-date blijft en jouw producten te zien zijn op het moment dat je doelgroep ernaar op zoek is.

Shopping campagnes kunnen het best ingezet worden voor sales en traffic.

Video adverteren

Video is hot op internet. Geen beter middel om je doelgroep te overtuigen van de kwaliteiten van jouw product. Via YouTube adverteren ben je prominent zichtbaar op een van de grootste online video kanalen. Een videocampagne opzetten start in Google Adwords. Hier word je beeldmateriaal vanuit YouTube opgehaald. Met heel gerichte targetingopties kun je ook videoadvertenties laten zien rondom gerelateerde video’s op YouTube.

demo-magento-2

Hoe wij te werk gaan

1. Inventarisatie

Met Google Adwords communiceer je de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste doelgroep. Maar dan moeten we wel weten wat die boodschap is. Voor we beginnen willen we daarom je bedrijf goed leren kennen: je doelgroep, je markt en je concurrenten.

2. Onderzoek

De juiste doelgroep bereiken betekent: weten wat en hoe je potentiële klanten zoeken. Youwe is expert is het analyseren van het zoekgedrag. Een onderzoek laat kristalhelder zien waar je zoekwoorden concurrentie hebben en welke kansen je nog kunt benutten.

3. Optimalisatie

We zijn bijna klaar om via Google Adwords de traffic naar je website of webshop een boost te geven. Het enige wat nog moet gebeuren is een check of je landingspagina’s technisch en functioneel goed werken. Ook checken we of je Google Adwords account wel goed genoeg is opgebouwd om succes te behalen.

4. Groei

De basis staat. Tijd om gerichte advertentieteksten te schrijven die als een magneet op je doelgroep werken. Denk erom: succesvolle Google Adwords campagnes zijn nóóit af, maar worden continu geoptimaliseerd.

Klanten over Youwe

Dankzij Youwe zijn onze Adwords campagnes geoptimaliseerd en spenderen we ons advertentiebudget effectiever op de doelgroep die wij willen bereiken.
De Adwords scan heeft inzicht gegeven hoe wij er op dit moment voor staan. Samen met Youwe hebben wij onze Adwords campagnes naar een hoger niveau gebracht. Hier zijn wij ontzettend blij mee.
Google Adwords hebben wij altijd zelf gedaan, maar het lukte ons niet om het meer rendabel te maken. Nadat de inzichten van de scan bekend waren, zijn wij deze gefaseerd uitgaan voeren, met resultaat! 65% conversie stijging.

Gewaardeerd en vertrouwd door

DIRECT CONTACT

Specifieke vraag of gewoon even sparren?

denise-de-wolf

Online Marketing

Denise de Wolf

06 53 28 87 99