Dinsdag 18 September ; 15.30 uur te Hilversum ‘Beeld & Geluid’

Samen met Adobe/Magento, PostNL & Magento Doctor Ray Bogman geven we een Fundamental, een masterclass op een fantastische locatie ‘Beeld & geluid in Hilversum. Hierin alles over Magento Headless, PWA, over het overstappen van Magento 1 naar 2 (en alle laatste nieuwtjes hieromtrent), maar zeker ook interessant is dat PostNL haar ervaringen vertelt over haar verandering in projectaanpak: van Prince2 naar Agile werken!. 


Er is een tevens nog onduidelijkheid over de overstap van Magento 1 naar Magento 2, want moet dit nu wel of niet? Toen Magento voor het eerst communiceerde over de nieuwe versie Magento 2, lieten zij daarbij ook weten dat het einde van Magento 1 snel zal naderen. Zo zouden er geen veiligheidsupdates meer worden gemaakt voor de ‘oude’ versie. Betekent dit dat jouw organisatie nu wel óf niet de overstap naar Magento 2 moet maken? En wat zijn nu precies de voordelen van Magento 2?

Krijg antwoord op deze en al jouw andere Magento gerelateerde vragen van een echte Magento dokter en leer meer over Magento 2 aan de hand van een succesvolle klantcase van PostNL op dinsdag 18 september tijdens het Fundamental Magento 1 naar Magento 2 event in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum.

Tijdens de Fundamental Magento 1 naar Magento 2 vertellen wij jou alles over deze Magento update en het nieuwe Magento 2 platform. Magento zelf is aanwezig en ook PostNL zal aan de hand van en succesvolle case laten weten hoe zij de overstap hebben gemaakt.

Programma voor 18 september

Customer case PostNL
Sander Lukaart zal vertellen hoe PostNL de overstap heeft gemaakt naar Magento 2. De volgende vragen worden beantwoord:

  • Welk stappen doorliepen zij?
  • Wat waren hun doelstellingen en targets?
  • Hoe hebben ze hun projectorganisatie ingericht
  • Waar liepen zij tegenaan?
  • Wat heeft het opgeleverd?

Magento vertelt
Magento Doctor Ray Bogman zal een masterclass geven met het onderwerp: “Groei mee met Magento 2”. Alle in en outs over het nieuwe Magento platform komen aan bod zoals de vele voordelen.

Q&A met experts
Zowel Sander als Ray zullen vragen uit het publiek beantwoorden, maar ook zullen zij enkele stellingen beantwoorden in deze leerzame Q&A.

Reserveer hier alvast je plek.

Aanmelden

Wil jij graag meer weten over de overstap van Magento 1 naar Magento 2? En hoe jij succesvol gebruik kan maken van Magento 2? Kom dan naar deze Fundamental die plaats vindt op 18 september 2018 vanaf 15.30 en meld je aan via onderstaande knop.

Wanneer jij je aanmeldt krijg je een gratis ticket opgestuurd. 

Over de spreker

Sander Lukaart - PostNL

Sander Lukaart is sinds 2015 werkzaam bij PostNL en heeft daar maar liefst twee functies. Zo is Sander Product Owner Verhuisservice/Webshop en Channelmanager bij PostNL. Sander heeft een zeer ruime ervaring met met het verbeteren van resultaten uit diverse online activiteiten, zoals het verhogen van response of klanttevredenheid, verbeteren van conversie en het verhogen van de omzet. Hij voelt zich thuis in de rollen ‘verander manager’, ‘consultant’, ‘sparringpartner’ of ‘projectmanager’ en is altijd op zoek naar het optimaal benutten van de mogelijkheden die het internet biedt.

Met PostNL werkt hij nu met het Magento 2 platform.

Sander Lukaart

Product Owner bij PostNL

Over de spreker

Ray Bogman oftewel de Magento dokter heeft deze titel al sinds 2012 en is sinds begin dit jaar ook Business Solutions Architect bij Magento. Ray is een IT-professional en Magento-evangelist uit Nederland. Hij begon in 1993 eerst met computers te werken als een hobby. In het verleden werkte hij voor KPN als senior security officer. Hij is sinds 2010 de CTO van Wild Hibiscus, Nederland, en medeoprichter en bedrijfsontwikkelaar van Yireo tot 2011, Jira ICT sinds 2005, en CTO van SupportDesk B.V., die hij in 2011 mede oprichtte.

Bij SupportDesk B.V. is hij een Magento, Joomla, OroCRM, specialist in web / server / mobiele prestaties en beveiligingsevangelist. Zijn focus gedurende de dag is het ontwikkelen van bedrijven/producten en het trainen van webmasters en consultants over de kracht van Magento, van de basis tot een geavanceerd niveau. Sinds 2005 heeft hij wereldwijd meer dan 1.000 Magento en 750 Joomla-experts opgeleid.

Bij Magento evenementen zoals Magento Developers Paradise, Meet Magento, Magento Live en Magento Imagine, is hij sinds 2009 een vaste spreker. In 2016 werd zijn eerste Magento-boek gepubliceerd het Magento 2 Cookbook.

Ray Bogman

Business Solutions Architect bij Magento

Timetable

15.30 – 16.00 uur
Ontvangst in het Atrium

16.00 – 16.45 uur
Presentatie PostNL customer case Magento 2

16.45 – 17.00 uur
Korte pauze in het Atrium

17.00 – 17.30 uur
Presentatie Magento expert Ray Bogman

17.30 – 18.00
Q&A met experts aan de hand van stellingen

18.00 – 19.00 uur
Borrel in het Grand café

Informatie

De Fundamental Magento 1 naar Magento 2 vindt plaats op 18 september 2018 van 15.30 tot 19.00 uur in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum.

Adres:
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Aanmelden

Wil jij graag meer weten over de overstap van Magento 1 naar Magento 2? En hoe jij succesvol gebruik kan maken van Magento 2? Kom dan naar deze Fundamental die plaats vindt op 18 september 2018 en meld je aan via onderstaande knop.

Wanneer jij je aanmeldt krijg je een gratis ticket opgestuurd. 

WHITEPAPER – GROEI MEE MET MAGENTO 2

Whitepaper Magento 2

In de Magento whitepaper lees je:

  • Hoe het precies zit met End-of-Life van Magento 1
  • Wat e-commerce met Magento 2 anders maakt
  • 5 absolute voordelen van Magento 2 t.o.v. Magento 1
  • Expert advies: of je wel of niet direct moet overstappen naar Magento 2
  • Magento’s high-level data migration roadmap (technisch overzicht van data migratie van Magento 1.x naar Magento 2)

Direct contact met een Magento specialist: