De term PWA (Progressive Web Apps) is online een hot topic, maar wat is het nu precies? Dat gaan wij jou op maandag 13 augustus vertellen. Tijdens deze Fundamental krijg jij een introductie over hoe jij kan starten met het maken van een PWA en ook delen wij meteen de grootste valkuilen met jou. Let op: deze developers talk is qua inhoud erg technisch en alleen geschikt voor developers, ben jij benieuwd wat Progressive Web Apps voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Programma

Het programma bestaat uit de volgende onderwerpen:

De definitie van Progressive Web App
Tijdens deze introductie over Progressive Web Apps krijg jij antwoord op de volgende vragen: Wanneer is jouw website een Progressive Web App?
Wat zijn de voordelen van een Progressive Web App? Wanneer gebruik jij een Progressive Web App? Hoe test jij de compatibiliteit van de PWA?

Servicemedewerkers, offline bruikbaarheid en pushmeldingen
Wanneer de term PWA duidelijk is duiken wij gelijk de volgende term in, namelijk: Servicemedewerkers. Wat zijn servicemedewerkers en hoe relateren zij zich tot offline toegang en pushmeldingen?

Bouw jouw eerste app met React

Wij leggen jou precies uit hoe jij je eerste Progressive Web App moet bouwen met React.

Handling state met Redux
Organiseer veranderingen in de status met Redux en hoe kunnen async wijzigingen correct worden geïmplementeerd?

Veel voorkomende valkuilen
Apparaat/browser specifieke problemen, SEO, server side rendering

Over de spreker

Elze Kool is lead software-architect bij Youwe. Hij helpt ontwikkelaars te leren over moderne technologieën zoals Progressive Web Applications en Machine Learning. Elze heeft meer dan 10 jaar ervaring met web gerelateerde projecten.

Elze Kool
Lead Software Architect bij Youwe

Timetable

18.00 – 18.30 
Doors open

18.30 – 19.00
Pizza

19.00 – 20.30
Talk

20.30 – 22.00
Drinks

22.00 
End

Informatie

De Fundamental beginnen met Progressive Web Apps vindt plaats op maandag 13 augustus van 18.30 tot 22.00 in het Youwe kantoor te Groningen.

Adres:

Stationsweg 3G

9726 AC Groningen
(naast het centraal station van Groningen)

Wanneer jij arriveert, bel dan bij de hoofdingang aan bij 3G. Wij zullen de deur voor je opendoen en je kunt de trap of de lift naar de eerste verdieping nemen.

Aanmelden

Wil jij op maandag 13 augustus alles te weten komen over Progressive Web Apps? Meld je dan hier aan.

Meer inspiratie