Ben jij benieuwd naar hoe een bedrijf als Youwe Marketing Automation succesvol inzet voor onze eigen organisatie en voor onze klanten? Maar ook hoe jij voor jouw organisatie Marketing Automation het beste kan inzetten? Kom dan op donderdag 5 juli naar Fundamental Lunch&Learn met als thema Marketing Automation.

Ben jij dus benieuwd hoe jij met Marketing Automation jouw doelgroep efficiënter kunt bereiken? En hoe jij optimaal gebruik maakt van jouw data? Dan is de Fundamental Lunch&Learn the place to be. Tijdens deze inspirerende lunchsessie zal Youwe’s Thies Kuijlman, Digital Marketing specialist, jou alles vertellen over Marketing Automation.

Thies sprak eerder al op Fundamental Meetup 2018 over hoe je gebruik maakt van data en content voor Marketing Automation. Hierover zal hij tijdens de Lunch&Learn ook meer vertellen, maar tijdens deze productieve lunchsessie doorlopen wij ook een succesvolle customer journey waarbij wij jou stap voor stap mee op de reis van deze klant nemen. En ook worden Youwe’s eigen geheimen gedeeld, want hoe pakten wij vorig jaar onze eigen online marketing aan, welke tooling heeft ons daarbij geholpen en wat waren de resultaten? Daarnaast worden alle aanwezigen ook nog eens aan het werk gezet tijdens een korte workshop om de huidige probleemsituaties van jullie organisaties op te lossen aan de hand van Marketing Automation. Dit alles gebeurt natuurlijk onder het genot van een heerlijke lunch die jij van ons krijgt.

Let op! Er zijn voor deze Lunch&Learn maar 15 stoelen beschikbaar, dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plek aan onze lunchtafel.

Over de spreker

Thies Kuijlman heeft een lange geschiedenis in de digitale wereld met meer dan 10 jaar ervaring in de digitale marketing wereld. Thies heeft een grote achtergrond aan ervaring bij diverse bedrijven en sinds april dit jaar is hij onderdeel van Youwe waar hij zich o.a. focust op digitale marketing, het creëren van buyer persona’s, het opzetten en uitvoeren van klantonderzoek, Inbound Marketing en Marketing Automation.

Thies Kuijlman
Digital Marketing Specialist bij Youwe

Timetable 5 juli 2018

11.30 – 12.00
Inloop

12.00
Lunch is being served!

12.15 – 14.00
Lunch&Learn

Informatie

De Fundamental Lunch&Learn vindt plaats op Youwe HQ te Rotterdam van 11.30 – 14.00 uur op donderdag 5 juli.

Adres:

Aert van Nesstraat 45, 7e verdieping
3012 CA Rotterdam
Tel: +31 10 4668638

Aanmelden

Wil jij het meeste halen uit jouw lunchtijd? Kom dan naar de Lunch&Learn op 5 juli: