De Webwinkel Vakdagen

Kom jij ons bezoeken

Het is het grootste e-commerce event van de Benelux, in 2019 zien we alweer de 13e editie tegenmoet: de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs te Utrecht. Met 270 exposanten en honderden sessies door e-commerce experts uit de hele wereld is dit hét event dat je als digital professional niet aan je voorbij mag laten gaan. De Webwinkel Vakdagen zijn op 23 en 24 januari en ook Youwe is er beide dagen bij. 

Ook dit jaar is Youwe samen met partner Magento vertegenwoordigd en zullen wij een stand hebben op het Magento plein. Op stand nummer 39 vind je gebundelde power: De experts van Magento, die je na de overname van Adobe in 2018 de wegwijs kunnen maken over alle nieuwe facetten die het e-commerce platform te bieden heeft, en natuurlijk de experts van Youwe. Als full-service digital agency helpen wij jou graag met de online groei van jouw bedrijf. Zo delen wij onze kennis van design, CMS, PIM, Marketing Automation, Artificial Intelligence en meer.

Daarnaast willen wij graag een aantal producten in kaart brengen waar we bijzonder trots op zijn. Ook kunnen deze producten jouw bedrijf helpen dankzij slimme integraties en gebruik te maken van data hierdoor zullen jouw processen geoptimaliseerd worden en jouw efficiëntie en winst verhoogd worden. Onze producten zijn:

  • De connectoren voor het Magento platform met Microsoft Dynamics (AX 365) en SAP (SAP ECC6.X SAP S4/HANA) die zorgen voor een real-time synchronisatie van je ERP met jouw webshop
  • De AI-oplossingen ‘Dynamic Pricing’ en ‘Demand Forecaster’, die doormiddel van Artificial Intelligence zorgen dat je met de perfecte prijs en de juiste inkoophoeveelheden je marge kunt verbeteren.

Afspraak maken

Kom je langs? Je kunt natuurlijk gezellig komen buurten en bijkletsen, maar voor het ‘echte werk’ kun je ook nu alvast een dedicated momentje met één van onze experts inplannen tijdens de Webwinkel Vakdagen. Zo heb je gelijk antwoord op al je schrijnende vragen en kun je de volgende dag door met het maken van échte stappen. Lijkt jou dat wat? Plan dan nu alvast je afspraak in.

Heb jij nog geen ticket voor de Webwinkel Vakdagen? Bestel dan hier jouw gratis ticket voor de Webwinkel Vakdagen.

Datum, tijd & locatie 

Openingstijden:

Woensdag 23 januari 2019 van 10:00u tot 17:00u
Donderdag 24 januari 2019 van 10:00u tot 17:00u

Locatie:

Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 & 8
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Stand 39

Programma:

Bekijk het gehele programma hier.

Maak nu alvast een afspraak met een Youwe expert

Ben jij aanwezig op de Webwinkel Vakdagen en wil jij een gesprek met één van onze specialisten? Plan dan nu alvast een gesprek in!

Plan een afspraak in met één van onze experts