De Promotiedagen

De Promotiedagen is dé beurs voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo’n 600 deelnemende bedrijven. De 32e editie vindt plaats op 6 en 7 november 2018 vanaf 12:00 t/m 22:00 uur in MartiniPlaza Groningen en Youwe is erbij. Bezoek onze stand, nummer 5034, en kom meer te weten over onze services en producten. 

Krijg nu via Youwe een gratis toegangskaart voor de Promotiedagen 2018

Youwe is dit jaar allebei de dagen van de Promotiedagen te vinden bij stand 5034, kom dus vooral even langs en wij kunnen jou alles vertellen over de digitale wereld van vandaag. Naast het feit dat Youwe aanwezig is, worden er tijdens de Promotiedagen een hoop interessante presentaties gegeven.

Zo wordt het event geopend door Rico Verhoeven. Als geen ander weet Rico hoe je moet knokken om je ambities te realiseren. Hij begon op 7 jarige leeftijd met de beoefening van zijn sport en bleek al snel een natuurtalent. Hij maakte op zijn 16e zijn debuut in de ring en vocht sindsdien tegen ’s wereld grootste vechters. In 2013 werd Rico Verhoeven voor het eerst GLORY Heavyweight World Champion Kickboxing en stond die titel sindsdien niet meer af. Tijdens de opening van de Promotiedagen vertelt Rico aan de hand van een beeldende presentatie hoe zijn carrière is verlopen en wat zijn filosofie en invulling van het beroep van topsporter inhoudt. Zijn drive, strategie, de mentale aspecten van de sport, maar ook de balans tussen zijn sportieve en commerciële activiteiten komen aan bod.

Daarnaast zal ook André Kuipers aanwezig zijn. André Kuipers zag de aarde zoals maar weinigen haar zagen: vanuit de ruimte. Letterlijk is ruimte wat het Hogeland heeft en uniek maakt. Tijdens zijn gastcollege geeft André Kuipers een unieke inkijk in de ruimtevaartwereld en het anders kijken naar ruimte. In een lezing vol humor, interessante feiten en bijzondere verhalen geeft hij een unieke kijk op  zijn grote ruimtereis. Van de vele uren aan trainingen, tot ‘hoe ga je eigenlijk naar het toilet’ en de techniek van zo’n ruimtestation. Hij deelt zijn inzichten over de kwetsbaarheid van onze planeet en zijn kijk op de toekomst van de aarde. In de ruimte heb je immers een heel ander perspectief, kijk je anders naar de wereld, Europa, Nederland en ook naar Het Hogeland.

Naast de vele presentaties zijn er ook nog volop beurspleinen en netwerkborrels. Zo zijn de Promotiedagen ook de ideale plek als jij opzoek bent naar een nieuwe carrière in de IT. In het Inspiratie Theater delen kandidaten en werkgevers hun ervaringen over het omscholingstraject Make IT Work. Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan. Cursisten worden via een tool geselecteerd voor Make IT Work. Werkgevers en kandidaat-cursisten ontmoeten elkaar tijdens een werkgeversmarkt. Wanneer werkgever en de kandidaat een akkoord hebben, kan de kandidaat als cursist mee doen in de omscholing tot Software Engineer, Cyber Security of Business Analytics. Deze sessie is interessant voor werkzoekenden en organisaties.

Wil je het hele programma zien? Bekijk het hier!

Timetable 6 en 7 november

De Promotiedagen zijn op:

6 november 12.00 – 22.00 uur
7 november 12.00 – 22.00 uur

Informatie

Locatie

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
Youwe stand 5034

Bereikbaarheid Promotiedagen

Martiniplaza is tijdens de Promotiedagen goed te bereiken. Bezoekers worden geadviseerd om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Ook dit jaar rijden er weer gratis pendelbussen tussen P+R Hoogkerk en P+R Haren naar Martiniplaza! Kom je toch met de auto, houd dan rekening met een langere reistijd.

Pendelbus
Kom je van buiten de stad Groningen, neem dan de gratis pendelbus. Vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren rijdt de pendelbus naar Martiniplaza. De bussen rijden elke 10 minuten en stoppen recht voor de ingang van Martiniplaza.

Op dinsdag 6 november rijden de bussen van 11:30 tot en met 22:30 uur.
Op woensdag 7 november rijden de bussen van 11:30 tot en met 22:30 uur.

Openbaar vervoer
Vanuit andere richtingen is Martiniplaza ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. Plan jouw reis op www.qbuzz.nl/GD. Voer als bestemming ‘Martiniplaza’ in.

Fiets
Kom je op de fiets , dan kun je direct naast de ingang jouw fiets stallen. Rondom Martiniplaza wordt aan de weg gewerkt. Mogelijk zijn hierdoor fietspaden gestremd. In dat geval wordt u ter plaatse met borden geïnformeerd over omleidingsroutes.

Parkeergelegenheden

Kom je met de auto, dan adviseren wij je de mogelijkheid van de pendelbus te overwegen. Naast parkeren op P+R zijn er nog drie andere parkeermogelijkheden nabij Martiniplaza. Houd er rekening mee dat een parkeergelegenheid vol kan staan. Door informatiepanelen langs de kant van de weg en verkeersregelaars wordt u naar beschikbare parkeerplaatsen geleid.

De drie parkeergelegenheden zijn:

  • In de parkeergarage tegenover Martiniplaza. Dit is betaald parkeren. De parkeergarage is geopend van 7:00 – 24:00 uur.
  • Op de Drafbaan in het Stadspark. De Drafbaan ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is de gehele dag beschikbaar.
  • Bij de Gasunie in het Stadspark. Het parkeerterrein van de Gasunie ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is vanaf 17:00 uur beschikbaar.

Krijg nu een gratis toegangsbewijs via Youwe!