Sinds september 2018 heeft Youwe een partnerschap met E-tail Genius. Dankzij deze partnerschap biedt E-tail Genius via Youwe op maatwerk Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) projecten aan, waardoor de dienstverlening van Youwe is uitgebreid met kennis en diensten op het gebied van AI en Machine Learning. Ook organiseren de partners samen evenementen om jou weg wijs te maken in de wereld van Artificial Intelligence, zo ook op 6 december 2018! Kom dan alles te weten over datakwaliteit in een verdiepende awareness sessie.

Aanmelden voor dit event? Dat doe je hier!

Programma voor 6 december

Datakwaliteit op dit moment

Het is van cruciaal belang om grote hoeveelheden data succesvol te beheren. Maar zelfs met de opkomst van Data Management functies en Chief Data Officers (CDO’s), blijft datakwaliteit een uitdaging. Uit sector overschrijdende studies blijkt dat:

  • Gemiddeld minder dan de helft van de gestructureerde data van de organisatie wordt actief gebruikt bij het nemen van beslissingen – en minder dan 1% van deze ongestructureerde data wordt überhaupt geanalyseerd of gebruikt.
  • Meer dan 70% van de werknemers heeft toegang tot data waartoe ze geen toegang zouden moeten hebben
  • Zo’n 80% van de tijd van analisten wordt besteed aan het eenvoudigweg ontdekken en het voorbereiden van gegevens.
  • Bron: Harvard Business Review, What’s Your Data Strategy? by Leandro DalleMule and Thomas H. Davenport

Hoe verbeteren we de datakwaliteit? 

Krijg antwoord op vragen zoals: “Hoe definiëren we data van goede kwaliteit?” “Welke stappen moeten we als organisatie nemen om de datakwaliteit te verhogen?” 

Customer cases
Tijdens de awareness sessie over datakwaliteit laten we je kennismaken met strategieën en praktische bruikbare tools om de datakwaliteit in de organisatie te verbeteren. Aan de hand van praktische user cases leer je welke stappen jouw organisatie kan zetten.

Aanmelden

Wil jij meer te weten komen over datakwaliteit en Artificial Intelligence? Kom dan op 6 december: naar het Erasmus Centre for Entrepreneurship en E-tail Genius en Youwe vertellen jou alles over dit onderwerp.

Over de spreker

Prof. dr. Felix Janszen is emeritus hoogleraar Innovatiemanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds 2014 is Felix één van de pioniers in Artificial Intelligence waarbij hij deze intelligentie met name heeft toegepast in de retail- en medische sector.

Felix Janszen
Co Founder bij E-tail Genius

Timetable

15.30 – 15.50
Inloop

15.50 – 16.00
Intro Awareness Sessie

16.00 – 17.00
Bespreking Datakwalitietsloop door prof. Felix Janszen

17.00 – 17.30
Praktische case: datakwaliteitsverbetering bij een groothandel, case gepresenteerd door Youwe.

17.30 – 18.00
Q&A

18.00
Netwerkborrel

Informatie

De awareness sessie over datakwaliteit vindt plaats op 6 december 2018 om 15.30 uur.

Datum en tijd

Donderdag 6 december 2018

15:30 – 19:00

Aan agenda toevoegen

Locatie

Erasmus Centre for Entrepreneurship

Marconistraat 16

3029 AK Rotterdam

Kaart bekijken

Tickets

Via Youwe krijg je een gratis ticket voor dit event die je via de volgende link bemachtigt. Kies bij de ticket mogelijkheden de optie: “Relaties Youwe” en jij ontvangt jouw ticket gratis via de mail.

Aanmelden

Meld je nu aan!