Zegro Centrum is een begrip in heel Rijnmond. Veel restaurants in omgeving Rotterdam bestellen hier hun vers en horecabenodigdheden. En dat moet wel leuk blijven, vindt ook Zegro. Daarom gaat het roer om!

Over Zegro

Nog niet zo lang geleden bestelden restaurants per fax. Een bestellijst van meer dan 100 orderregels was geen uitzondering. Een hele klus. Zegro Centrum is een begrip in heel Rijnmond. Veel restaurants in omgeving Rotterdam bestellen hier hun vers en horecabenodigdheden. En dat moet wel leuk blijven, vindt men zelf ook. Daarom gaat het roer om!

zegro-thumbnail-3 copy

MEER WETEN OVER MAGENTO?

Radicale automatisering

Alles gericht op het efficiënte bestelproces en gebruikersgemak voor de klant. Zegro gaat mee met de tijd en digitaliseert. Alle processen lopen via de webshop: bestellingen plaatsen, facturen opvragen, bezorgdagen kiezen.

En het moet makkelijk zijn. Zonder zoeken. Als een stukje vis vacuüm verpakt moet worden, moet je dat kenbaar kunnen maken. Ook wil je je klanten desgewenst zelf controle geven over het bestelproces. Zodat ze zelf toegang kunnen verlenen en bepalen wie bestellingen mag plaatsen of klaarzetten.

Uitdagend was de integratie met het bestelsysteem Solidis. Nu alle mutaties direct verwerkt worden, weet de logistieke afdeling wat hen te doen staat. Uniek is de INONE integratie. De inkoopportal, geïntegreerd met de Magento webshop zorgt voor automatische orderverwerking.

Friends Happiness Enjoying Dinning Eating Concept
zegro-2

Handen vrij voor verkoop

Een kleiner orderverwerkingsteam en geautomatiseerde administratie. Dankzij het platform hebben de accountmanagers nu de handen vrij voor de verkoop. Wijzigt een restaurant de bestellijst omdat hij de wijn bij een ander inkoopt? Dan krijgt de accountmanager automatisch een melding. Zo kan hij goed blijven inspelen op de wensen van afnemers.

De bestel app vergrootte het aantal gebruikers van het online bestelkanaal. Logisch, je krijgt direct je eigen assortiment te zien en bestelt eenvoudig bij met de barcodescanner. Inmiddels bestelt ruim 85% van alle klanten online. Samen met Zegro is Youwe druk om ook de laatste 15% te laten switchen.

ALLES GERICHT OP HET EFFICIENTE BESTELPROCES

Digitale facturatie en monitoring

  • Persoonlijke bestellijst
  • Routeschema’s
  • Positie artikel o.b.v. relevantie
  • Integratiemogelijkheden
  • Digitale facturatie
  • Monitor orderstatus
  • Grootboeken
diet, vegetable food, healthy eating and objects concept - close up of ripe fruits and vegetables on table

“85% van onze bezorgklanten bestellen online.”

– Zegro